Tóth Vera: ”A pasim imád gyömöszölni”

Forrás: Polyák Attila/Origo -
lélek párkapcsolat magánélet Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos lelki válságon van túl Tóth Vera, aki újabb részleteket árult el arról, hogyan élte meg a mélypontot, és hogyan jutott el a boldogságig.

D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának vendége volt Tóth Vera, aki jelenlegi párkapcsolatáról vallott. Vera ma már elfogadja, szereti és szépnek látja magát.

Forrás: Polyák Attila/Origo

Boldogságában nagy szerepe van kiegyensúlyozott magánéletének, párjának is. „Ő annyira szereti, ahogy kinézek. Imád gyömöszölni" - mondta Vera. Kapcsolatukban nemcsak a testiség működik jól, az érzelmi és lelki vonalon is nagyon jó az összhang közöttük: „Nagyon-nagyon jó ember, végtelenül jó értékrenddel. Hihetetlen szép lelke van" - mondta párjáról Vera, akit expasija terrorban tartott, és a drogokat is behozta az életébe.

Gyászol a sportoló! Elhunyt Erdei Zsolt édesanyja!http://www.life.hu/sztarok/20151106-erdei-zsolt-bokszolo-edesanyja-gizi-neni-elhunyt.htmlErdei Zsolt édesanyja elképesztő erőkkel küzdött a gyilkos kór ellen, szervezete szeptember végén azonban feladta a küzdelmet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Annyit dolgozom, mint egy háziasszony" - Vajna Timi több időt tölt munkával, mint egy átlagos nőhttp://www.life.hu/sztarok/20151105--vajna-timi-tobbet-dolgozik-mint-egy-atlagos-dolgozo-no.htmlMessziről csak annyit látunk Vajna Timi hétköznapjaiból, hogy az élete csupa csillogás. Luxus nyaralóhelyeken pihent, gyémántokat forgalmazó palotát nyit, nemzetközi filmbemutatók vörös szőnyegén pompázik. De vajon dolgozik is, már ha egyáltalán kell neki? Eláruljuk, szinte éjjel-nappal, bár munkája nem olyan, mintha a naponta dolgozni járó nőké. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMészáros Árpád Zsolt nem akart nagycsaládos lennihttp://www.life.hu/sztarok/20151105-meszaros-arpad-zsolt-nem-akart-nagycsalados-lenni-megis-negy-gyereke-van.htmlMegmutatta tündéri gyermekeit Mészáros Árpád Zsolt, az Operettszínház művésze. A négygyerekes apuka a két középső lurkót vitte moziba, egy olyan klasszikus mesefilmre, amelynek színpadi változatában egykor ő is játszott. TV + SztárokOrigoAda a cikis sztorijait meséli gyermekeinekhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-pinter-adrienn-ada-a-cikis-sztorijait-meseli-gyermekeinek-mondta-a-kisherceg-premierjen.htmlSzeretett mesénk, a Kisherceg, immáron a mozikban is megtekinthető, egy új animációs feldolgozásban. A Life.hu nagyszájú riportere a premiervetítésen találkozott Adával, aki elmesélte, hogy viszonyulnak fiai a mesékhez.TV + Sztárok--Hoppá! Hevesen flörtöltek Dombóvári Istvánnal a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-dombovari-istvan-flortbe-keveredett-az-ikerlanyokkal-az-rtl-klub-hungarys-got-talent.htmlBár stand up műfajú produkcióval érkeztek a Fekete-ikrek a Hungary's Got Talentbe, már a backstage-ben nagy feltűnést keltettek. TV + Sztárok--ÉNB Alexa énekelni tanul barátnőjétől http://www.life.hu/sztarok/20151105-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-uj-dalra-keszul-enekelni-tanul.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárja idén nyáron készítette el élete első, Bang Bang című klipjét, amely azóta több mint kétmilliós megtekintést ért el a legnagyobb videómegosztó portálon. A mongol származású lány a sikeren felbuzdulva elhatározta, hogy fejleszti az énektudását. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.