DJ Sherezádé köldökig kivágott ruhában pózolt

valóvilág kutya szexi kutyasétáltatás DJ Seherezádé dekoltázs lemezlovas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori sztárja nem mindennapi szerelésben sétáltatta cuki kutyusát.

Dj Sehi a jelek szerint nem fél attól, hogy szexi dekoltázsát megfújja a szél és megfázik. A bombázó köldökig kivágott felsőben és egy rojtos szoknyában vágott neki a kutyasétáltatásnak. A parkban aznap biztos, hogy ő volt a legdögösebb látványosság.

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé
Bódi Sylvinél még nyár van - szexi bikinis fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151107-bodi-sylvi-modell-falatnyi-bikiniben-egy-hatalmas-kokusszal-a-kezeben-pozolt.htmlA modell egy hatalmas kókusszal édesítette meg a napját, az biztos, hogy ahol éppen az idejét tengeti, nincs szükség télikabátra. TV + Sztárok--Tóth Vera hatalmas állattal pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151107-toth-vera-megasztar-gyoztes-enekesno-egy-hatalmas-elefanttal-pozolt.htmlAz énekesnőnek nem mindennapi barátja akadt, a cuki elefánt láthatóan nagyon élvezte Vera társaságát. TV + Sztárok--Orbán Ágnes a Konyhafőnök győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20151106-orban-agnes-az-rtl-klub-konyhafonok-cimu-fozoshowjanak-gyoztese.htmlHosszú heteken át küzdöttek a versenyzők az RTL Klub főzőshowjában, végül ketten, Orbán Ágnes és Sass Dani jutottak a Konyhafőnök végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Ági lett a győztes. TV + Sztárok--Pirosra festi disznója körmét és meztelenül alszik kutyájával Miley Cyrushttp://www.life.hu/sztarok/20151106-miley-cyrus-meztelenul-alszik-a-kutyajaval-es-pirosra-festi-disznoja-kormet.htmlAz énekesnő, aki manapság csak botrányaival kerül újságokba, már egy egész állatkerttel vette körül magát. Miley egyenesen imádja a kis kedvenceit. TV + Sztárok--Micsoda vallomás: Alekosz fa szeretett volna lenni Gazdagrétenhttp://www.life.hu/sztarok/20151106-alekosz-es-bauko-eva-koszorut-helyeztek-el-a-szomszedok-sorozat-lepcsohazanal.htmlNosztalgikus hangulata támadt, így ellátogatott kedvenc sorozata, a Szomszédok forgatási helyszínére Alekosz, aki Baukó Évát is magával vitte. Még egy koszorút is kihelyeztek a kultikus panelház elé! TV + SztárokOrigoCinthya Dictator asszimilálódott Indiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151106-cinthya-dictator-asszimilalodott-indiaban-mar-teljesen-ugy-nez-ki-mint-egy-indiai-no.htmlA fotóslány egy az egyben úgy néz már ki, mint egy indiai lány, pedig csak pár napja tartózkodik a távoli országban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.