Megvan az év duettje! Gáspár Laci és Tóth Gabi nagyon odatették

Tóth Gabi TV2 Sztárban sztár Gáspár Laci duett Diana Ross
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár két nagyágyújának duettjét már nagyon vártuk, és nem csalódtunk, a nyerő páros zseniális volt.

Maskara sem kellett volna, hiszen olyan csodás hangja van Lacinak és Gabinak, hogy jobb volt hallgatni őket, mint nézni.

„Féltem, hogy majd egymást akarjátok legyőzni, de nem, és ez neked köszönhető Laci" – mondta Claudia.

„Gabi most csináltad meg legtökéletesebben, tökéletesen finom hangszínnel énekeltél, ahogy Diana Ross. Végig rázott a hideg" – ecsetelte Bereczki Zoli.

Majkát viszont elvesztettük, annyira nevetett Laci parókáján, hogy alig tudott értékelni.

Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--Csobot Adél összeállt Rácz Gergővel: De a katarzis elmaradt!http://www.life.hu/sztarok/20151108-csobot-adel-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-egy-kis-idore-lecserelte-istenes-bencet-es-racz-gergovel.htmlCsobot Adél egy kis időre lecserélte Istenes Bencét és Rácz Gergővel állt össze, persze csak egy duett erejéig a Sztárban sztár színpadán. TV + Sztárok--Így szabadult meg Tóth Gabi a tesójától, Tóth Verátólhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-toth-gabi-igy-szabadult-meg-a-tesojatol-toth-veratol-a-sztarban-sztar-elso-kore-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gabi mesterien állította színpadra nővérét, Verát. Aztán pedig gyorsan meg is kellett válnia tőle.TV + Sztárok--Balettozott és ügyetlenkedett: Taylor Swiftként csajoskodott a várandós Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-balettozott-es-ugyetlenkedett-taylor-swiftkent-csajoskodott-a-varandos-csobot-adel.htmlRázta, sékelte, nyökörészte - egyszóval jól hozta a butácska Taylor Swiftet az első gyermekét váró Csobot Adél. TV + Sztárok--Rácz Gergőnek beletört a bicskája Rick Astleybehttp://www.life.hu/sztarok/20151108-racz-gergonek-a-tv2-sztarban-sztar-enekesenek-rick-astleybe-beletort-a-bicskaja.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adásában a 80' évek álompasijának, Rick Astleynek a bőrébe bújt Rácz Gergő, akinek ezúttal nem sikerült jól az átalakulás. TV + Sztárok--Gáspár Laci: "Tény, hogy szeretem magamat"http://www.life.hu/sztarok/20151108-gaspar-laci-interju-elarulta-milyen-erzes-tobbszor-is-nonek-lenni-es-mi-tortenik-az-egoval.html"Énekesként hatalmas alázat szükséges ahhoz, hogy az ember félretegye magát, a saját hangját, a saját mozdulatait, és egy másik énekes bőrébe bújjon. Ráadásul úgy, hogy az méltó legyen az előadóhoz, ne kifigurázza azt."TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.