Ráuntak a nézők Rácz Gergőre? Ő távozott a Sztárban sztárból

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
TV2 Sztárban sztár szavazat Rácz Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás produkciókkal kápráztatta el a nézőket, a továbbjutáshoz azonban mégsem volt elég a zsűri és a nézők szavazata.

A jövő héten már Rácz Gergő nélkül kell majd végigizgulnunk a TV2 legnagyobb házibuliját. Ezen a héten ugyanis tőle búcsúzott a produkció:

Rácz Gergő Forrás: Facebook/Sztárban sztár
Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--Megvan az év duettje! Gáspár Laci és Tóth Gabi nagyon odatettékhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-gaspar-laci-es-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-remek-duettet-adtak-elo.htmlA Sztárban sztár két nagyágyújának duettjét már nagyon vártuk, és nem csalódtunk, a nyerő páros zseniális volt. TV + Sztárok--Csobot Adél összeállt Rácz Gergővel: De a katarzis elmaradt!http://www.life.hu/sztarok/20151108-csobot-adel-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-egy-kis-idore-lecserelte-istenes-bencet-es-racz-gergovel.htmlCsobot Adél egy kis időre lecserélte Istenes Bencét és Rácz Gergővel állt össze, persze csak egy duett erejéig a Sztárban sztár színpadán. TV + Sztárok--Így szabadult meg Tóth Gabi a tesójától, Tóth Verátólhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-toth-gabi-igy-szabadult-meg-a-tesojatol-toth-veratol-a-sztarban-sztar-elso-kore-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gabi mesterien állította színpadra nővérét, Verát. Aztán pedig gyorsan meg is kellett válnia tőle.TV + Sztárok--Balettozott és ügyetlenkedett: Taylor Swiftként csajoskodott a várandós Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-balettozott-es-ugyetlenkedett-taylor-swiftkent-csajoskodott-a-varandos-csobot-adel.htmlRázta, sékelte, nyökörészte - egyszóval jól hozta a butácska Taylor Swiftet az első gyermekét váró Csobot Adél. TV + Sztárok--"Soha vissza nem jövök" - Wolf Kati csodálatos Koncz Zsuzsa volthttp://www.life.hu/sztarok/20151108-wolf-kati-csodalatos-koncz-zsuzsa-volt.htmlWolf Kati, aki a Life.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy miért is nem vette fel a férje nevét, nagyszerű előadást nyújtott a Sztárban sztár színpadán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.