Király Viktorban gyerekként még nem látták a tehetséget

Forrás: Facebook/Király Viktor -
gyerekkor barátság New York Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírnév küszöbén álló énekes különös titkokat osztott meg gyerekkoráról.

„Nagyon jó gyerekkorom volt. New Yorkban születtem, ám sokat költöztünk, de ez engem nem zavart. Végül egy csendes kertvárosban telepedtünk le, Long Islandban, a neve Great Neck. Ott indult a gyerekkorom, amelyből sok jó emlék maradt meg. Sőt az igazán erős barátságaim is ebből az időből vannak, és a mai napig tartanak” – mesélte a Blikknek Viktor, aki imádja új mentorát, Gwen Stefanit.

Forrás: Facebook/Király Viktor

„Én meg abba a generációban születtem, ahol meg az összes időnket kint, a szabadban töltöttük. Állandóan rosszalkodtunk, deszkásztunk, bicikliztünk. Próbáltunk csajozni is persze, de azt kisebb-nagyobb sikerrel. Na jó, egyáltalán semmi sikerrel” – vallotta be nevetve a mémmé vált énekes.

A Király család életében ekkor még úgy tűnt, Linda az egyetlen, aki énekes lesz, ő már korán elkezdett klasszikus éneket tanulni, Viktor ekkor még teljesen másban gondolkodott, és nem is tűnt annyira tehetségesnek, mint nővére. De az is lehet, hogy észre sem vették, milyen torka van a fiúnak. Ez őt akkoriban nem is foglalkoztatta, hiszen cápakutató akart lenni. Néhány év múlva azonban őt is megbabonázta a zene, így ikertestvérével alapítottak is egy garázsbandát.

„Én doboltam, Ben pedig gitározott. Egyébként nagyon jó dolog ám, ha van egy ikertestvéred. A legjobb dolog, hogy mindig van melletted valaki, aki tényleg megért és nem kell magyarázkodni. Köztünk nem nagyon volt konfliktus, hiszen teljesen más ízlésünk van mindenben, ruhában, kajában, csajokban. Talán amikor még egészen kicsik voltunk, néha ment a harc, hogy ki az erősebb. Ilyenkor mindig Ben nyert.”

Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--Ráuntak a nézők Rácz Gergőre? Ő távozott a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-rauntak-a-nezok-racz-gergore-otavozott-a-sztarban-sztarbol.htmlCsodás produkciókkal kápráztatta el a nézőket, a továbbjutáshoz azonban mégsem volt elég a zsűri és a nézők szavazata. TV + Sztárok--Megvan az év duettje! Gáspár Laci és Tóth Gabi nagyon odatettékhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-gaspar-laci-es-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-remek-duettet-adtak-elo.htmlA Sztárban sztár két nagyágyújának duettjét már nagyon vártuk, és nem csalódtunk, a nyerő páros zseniális volt. TV + Sztárok--Csobot Adél összeállt Rácz Gergővel: De a katarzis elmaradt!http://www.life.hu/sztarok/20151108-csobot-adel-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-egy-kis-idore-lecserelte-istenes-bencet-es-racz-gergovel.htmlCsobot Adél egy kis időre lecserélte Istenes Bencét és Rácz Gergővel állt össze, persze csak egy duett erejéig a Sztárban sztár színpadán. TV + Sztárok--Majka imádta Gáspár Lacit: Ismét zseniális produkcióval rukkolt előhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-gaspar-lacit-a-tv2-sztarban-sztar-enekesenek-produkciojat-imadta-majka-zsuritag.htmlAz énekes a Sztárban sztár adásában ismét brillírozott, ezúttal egy igazi ikon, Máté Péter bőrében. TV + Sztárok--Havas Henrik Peter Sramekről: "Hót profi ez a srác"http://www.life.hu/sztarok/20151108-peter-sramek-a-tv2-sztarban-sztar-enekese-laszlo-m-miksa-boreben-elvarazsolta-a-zsurit.htmlPeter Sramek a Sztárban sztár színpadán, raszta hajjal és szívvel varázsolta el a zsűrit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.