Vajon kire hasonlít Kóbor János kislánya? A kis Léna hatalmasat nőtt

Forrás: Sunhill média -
Kóbor János feleség Omega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János kislánya, Léna hatalmasat nőtt, szinte meg sem ismertük, amikor egy filmbemutatón találkoztunk vele. Elnézve a bájos ifjú hölgyet, felmerül a kérdés, vajon kire hasonlít? 

Kóbor János sohasem titkolta, hogy az immár 9 éves Léna bearanyozza az életét, hisz egy fiúgyermek után nagyon vágyott egy kislányra. Az Omega együttes frontembere Lénának mindent megad, amerikai iskolába járatja, hogy az angolt anyanyelvi szinten sajátítsa el. A fiatalkora óta hosszú hajat viselő, külsőleg örökifjú énekesnek bizony fitten kell tartania magát, ha lépést szeretne tartani a nála 63 évvel fiatalabb gyermekével. És Mecky valóban fáradhatatlan, ha Léna szórakoztatásáról van szó.

Forrás: Sunhill média

„Mecky mindig is kislányra vágyott, megkapta, és maximálisan élvezi is. Reggelente ő viszi az iskolába és mindenféle különórákra is, ahová Lénának mennie kell. Nem fárad el soha, mindig velünk tart, akár biciklizünk, akár görkorizunk. Tényleg minden percét kiélvezi a kislányának, hihetetlen türelme van hozzá, Léna pedig megfiatalította az édesapját. De nemcsak őt, engem is fiatalon tart. Hogy minél több dolgot tudjunk együtt csinálni, és én se fáradjak el, mindennap futok egy órát. Az osztálytársai szülei fiatalok, megpróbálunk velük lépést tartani” – mesélte Kóbor felesége, Zsóka A kis herceg filmbemutatóján, ahová csak ő tudta elkísérni Lénát. Az énekes sokat dolgozik, éppen a könyvét írja, mellette az Omega együttes hagyományos karácsonyi koncertjére is készül, ezért a család nem utazik el az ünnepekkor sehová.

„Lénának nincsenek nagyszülei, de vannak féltestvérei, akik viszont agyonkényeztetik. A mi otthonunk a családi bázis, hozzánk jön az összes gyerek. Mi egy nagy boldog családdá váltunk, János álma valóra vált" – tette hozzá az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.