Sztárban sztár: Rosszul lett a maszkja alatt Gáspár Laci

Forrás: Origo -
Sztárban sztár Gáspár Laci rosszullét Lionel Richie énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lionel Ritchie bőrébe bújt énekest megviselte, hogy maszkot kellett húznia. Bár a közönség semmit nem vett észre, az énekes kikészült az előadása alatt. 

Az előadás után patakokban folyt Laciról a víz, láthatóan rosszul lett, le is kellett ülnie, s miközben a sminkesek próbálták rendbe hozni a sminkjét, többeknek legyezniük is kellett, hogy el ne ájuljon - írja a Blikk.

"Nagyon meleg ez a paróka, szinte teljesen műanyagból van. Nagyon izzadok, a szemembe ment a smink, nem valami komfortos érzés" – magyarázta Laci a lapnak. "Nagyon szenvedtem! Főleg akkor, amikor megszűnt a kapcsolatom a külvilággal, nem hallottam, nem láttam semmit. Etől függetlenül megéri kibírni, hiszen a sikerünk a jó maszkon is múlik" - tette hozzá.

Vajon kire hasonlít Kóbor János kislánya? A kis Léna hatalmasat nőtthttp://www.life.hu/sztarok/20151109-vajon-kire-hasonlit-kobor-janos-kislanya-lena-aki-hatalmasat-nott.htmlKóbor János kislánya, Léna hatalmasat nőtt, szinte meg sem ismertük, amikor egy filmbemutatón találkoztunk vele. Elnézve a bájos ifjú hölgyet felmerül a kérdés, vajon kire hasonlít? TV + Sztárok--Véget ért Mádai Vivien viszonylag nyugalmas életehttp://www.life.hu/sztarok/20151109-veget-ert-madai-vivien-nyugalmas-elete-kisfia-zeno-jarni-kezdett.htmlKét hónappal ezelőtt lett egyéves Mádai Vivien kisfia, Zénó, aki innentől állandó mozgást biztosít édesanyjának. A kis lurkó három hete kezdett el járni és élvezi a szabad mozgás minden pillanatát. TV + SztárokOrigoKirály Viktor tarolt a The Voice élő show-jábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151110-kiraly-viktor-akinek-mentora-gwen-stefani-tarolt-a-the-voice-elo-show-jaban.htmlAz énekes Lisa Stansfeld All Around the World című dalát adta elő a The Voice élő színpadán. A közönség tombolt, a zsűri odáig volt Viktortól.TV + Sztárok--Kiss Ramóna terhesnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20151109-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-terhesnek-erzi-magat-annyira-beleeli-magat-a.htmlA Barátok közt sztárja annyira beleélte magát a kismama szerepébe, hogy terhességi tüneteket tapasztal magán. TV + SztárokOrigoNádai Anikót a párja mentette meg a szülés utáni depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-nadai-anikot-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjat-a-parja-kovacs-daniel-mentette-meg-a-szules-utani.html Kimozdult kisfia mellől Nádai Anikó, aki csodásan néz ki a szülés után. Három hónapos kisbabája észre sem vette, hogy édesanyja helyett a nagymamája őrizte álmát, így szülei végre kettesben tudtak eltölteni egy estét, azaz három órát. TV + SztárokOrigoHoppá! Sorozatos bakik a TV2 vasárnap esti adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-bakiztak-vasarnap-este-a-tv2n.htmlA vasárnapi esti Összezárva Friderikusszal című műsor közben történt baki a TV2 adásában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.