Gesztesi Károly: "Nem hagyhatom cserben a kollégáimat"

becsület szerep visszavonulás Gesztesi Károly Grease kollega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész két hete jelentette be, hogy hosszabb alkotói szabadságra megy, a múlt csütörtökön mégis színpadra állt Debrecenben.

Gesztesi Károly közleményében az állt, hogy szenzációhajhász sajtóhadjárat miatt fél évre alkotói szabadságra vonul. Most azonban a Blikk interjújában arról beszélt, hogy a betyárbecsület miatt egy-egy szerepet még bevállal.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nem hagyhatom cserben a kollégáimat. Az Estére szabad a kecót például le kéne venni a műsorról nélkülem. Egy-egy előadást betyárbecsületből bevállalok, hogy a többiek ne veszítsék el a fellépést. November 21-én Pécsett Balikó Tamás emlékére lejátszom a Grease-t, mert ezt már korábban megígértem, így nem mondhatom le"- mondta Gesztesi, aki arról is beszélt, hogy tervei között szerepel két utazás; először a Kanári-szigetekre megy golfozni, aztán januárban Mexikóban kalandozik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.