Istenes Bencének és Fluor Tominak hatalmas orra lett

orr bohócdoktor jótékonyság Istenes Bence Fluor Tomi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két legszexibb magyar sztár bohócdoktorrá változott, de piros orr ide vagy oda, nekünk így is nagyon bejönnek.

A műsorvezető és a zenész, jó ügy mellé állt és bohóorrot öltöttek magukra. A gyerekek biztos jókat derültek rajtuk a kórházban és egy kis időre elfeledték a betegségüket.

Forrás: Facebook/istenesbence
Sírva kért bocsánatot Király Viktortól Gwen Stefanihttp://www.life.hu/sztarok/20151112-kiraly-viktor-enekestol-sirva-kert-bocsanatot-gwen-stefani-a-the-voice-kiesese-utan.htmlA No Doubt énekesnője elmondása szerint már kész énekesnek tartja Viktort, és többször is bocsánatot kért azért, amiért nem őt választotta. TV + Sztárok--Órákig sírt Jennifer Lawrence, amikor kiszivárogtak a meztelen képeihttp://www.life.hu/sztarok/20151112-jennifer-lawrence-szineszno-sirt-es-a-kutyaja-vigasztalta-amikor-kiszivarogtak-a-meztelen-kepei.htmlAz éhezők viadala és a Napos oldal sztárjának borzasztóan fájt, amikor meglátta, mi történt azon a bizonyos tavaly augusztusi napon. TV + Sztárok--Fásy Ádám: "Sose ártanék Lajcsinak"http://www.life.hu/sztarok/20151112-fasy-adam-zenesz-tagadja-hogy-o-keverte-volna-gyanuba-lagzi-lajcsit-azaz-galambos-lajost.htmlNem csitulnak a pletykák Lagzi Lajcsi letartóztatása körül: egyesek szerint a mulatós sztár egyik "jóakarója" hívhatta fel a hatóságok figyelmét az illegális áram-, víz- és gázelvezetés gyanújával. Fásy Ádám megszólalt az ügyben. TV + SztárokMTIBerki Krisztián már megint nagyot alakított: feltöltette a szeme alatti karikákathttp://www.life.hu/sztarok/20151111-berki-krisztian-mar-megint-nagyot-alakitott-feltoltette-a-szeme-alatti-karikakat-az-edes-eletben.htmlBerki Krisztián, az Édes Élet sztárja nem állt le a herevasalásnál, de most nem az alfelét, hanem a teste magasabban lévő pontjait generáloztatta. A szeme alatt töltette fel a karikákat, hogy férfias vonásait még véletlenül se csúfítsa el a kialvatlanság látványa. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTóth Gabi fáradt angyalkává változotthttp://www.life.hu/sztarok/20151111-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-faradt-angyalkava-valtozott-es-a-kulisszak-mogott-pihent.htmlA vasárnap esti Sztárban sztár kulisszái mögött furcsa dolgok történtek: például egy angyalbőrbe bújt sztár is pihengetett a színfalak mögött. TV + Sztárok--Verses tánccal rukkolt elő a Got Talent indulójahttp://www.life.hu/sztarok/20151111-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-induloja-drobina-norbert-aki-a-versmondast-tanccal-otvozte.htmlA Vajdaságból érkezett a Hungary's Got Talent zsűrije elé Drobina Norbert, aki rendhagyó módon a verset tánccal ötvözte produkciójában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.