Hű, de kínos! Főzés közben égette meg péniszét Jamie Oliver

pénisz égetés főzés Jamie Oliver brit sztárszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelen szakácsnak lenni nem csupán kiváltság, hanem nagyon veszélyes is. A britek kedvenc sztárséfje megosztotta élete legszörnyűbb főzés közben történt élményét.

Még a legjobbakkal is megesik. Jamie Oliver egy korábban adott interjújában beszélt arról, milyen ciki, és egyben fájdalmas dolog történt vele, amikor épp egy romantikus vacsorát akart összeütni feleségének.

Forrás: TV Paprika
Spagettifőzés lábasban? Felejtsd el! Mutatunk egy sokkal egyszerűbb megoldást!http://www.life.hu/csalad/20150129-spagetti-fozes-egyszeruen-gyorsan-csak-egy-serpenyo-kell-hozza.htmlEgy új, kis túlzással forradalmi videóból megtudhatod, hogyan kell pofonegyszerűen és villámgyorsan spagettit készíteni. Csak egy serpenyő kell hozzá!Család--Jamie Oliver és Orlando Bloom együtt főztek - Két álompasi egy fotón!http://www.life.hu/sztarok/20151016-jamie-oliver-es-orlando-bloom-egyutt-alltak-a-tuzhely-moge-micsoda-pasik.htmlA női rajongók legnagyobb örömére a pucér szakácsként elhíresült Jamie, és a nők millióinak szívét megdobogató Bloom végre közös fotón pózolnak. TV + SztárokOrigoMelyik a legjobb olaj a főzéshez? A szakértő eláruljahttp://www.life.hu/drlife/20141010-a-fozeshez-suteshez-leginkabb-a-napraforgo-a-repce-es-a-kokuszolajat-ajanljak.htmlNem elég odafigyelni az olajak minőségére, a mennyiségére is gondolni kell!Dr. LifeThinkstockJamie Oliver utánajárt, hogyan élhetünk 100 évig - hihetünk neki?http://www.life.hu/ez-zsir/20150930-jamie-oliver-utanajart-hogyan-elhetunk-szaz-evig.htmlJamie Oliver már eddig is sokat tett az emberek egészségéért, hiszen rengeteget kampányolt annak érdekében, hogy Anglia iskoláiban minél vitamindúsabb ételekhez juthassanak a diákok. Nemrégiben pedig azzal állt elő, hogy összeszedte azt a 14 alapélelmiszert, amelynek minden konyhában ott kell lennie, ezek fogyasztásával ugyanis az sem válik lehetetlenné, hogy akár száz évig is eléljünk. Ez Zsír!ThinkstockA főzés hatalma - egészséges ételek gyorsanhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140220-az-oeti-tankonyhajaban-a-fozes-hatalma-elnevezesu-helyisegben-kinga-daniella-es-gabriella.htmlA Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottai, Kinga, Daniella és Gabi együtt tanulták meg az OÉTItankonyhájában, hogyan kell egészséges, mégis finom ételeket készíteni.KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huFénykarddal támadtak Jamie Oliver sztárszakácsrahttp://www.life.hu/csalad/20150915-jamie-oliver-brit-sztarszakacs-tematikus-star-wars-bulit-tartott-fia-szuletesnapja-alkalmabol.htmlA 40 éves séf igazi fiús szülinapi partit dobott össze legkisebb csemetéjének, Buddy Bear Maurice-nak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.