Hűha! Kulcsár Edina fotójától elállt a lélegzetünk

Forrás: Kulcsár Edina -
modell fotó dögös szépségkirálynő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ második legszebb lányának választott szépségkirálynő egyszerűen gyönyörű a róla készült legújabb fotósorozaton. 

A dögös modell az utóbbi hetekben rengeteg fotózáson vett részt, sőt, az Aktív műsorvezetői szerepében is tündököl. Bár nagyon fáradt, mindig szakít időt a rajongóira, akiknek egy rövid írást is közölt a kép mellé: "Mostanában nem tetszenek magamról annyira a képek, mert míg más nem látja rajtam a fáradtságot, én látom! Ez a kép pont azért tetszik, mert nem látszik rajta az arcom, ráadásul ez egy nagyon jó példa arra, hogy nem kell látszódnia egy arcnak ahhoz, hogy sokat mondó legyen egy fotó! Nektek hogy tetszik????"

Forrás: Kulcsár Edina

Mi?! Leonardo DiCaprio a férfiakhoz vonzódik?http://www.life.hu/intim/20151113-leonardo-dicaprio-a-ferfiakhoz-vonzodik-evek-ota-kapcsolatban-el-egy-kollegajaval.htmlEgy amerikai bulvárlap szerint a sármos színész mindig is kettős életet élt, és bár imádja a gyönyörű nőket, a férfiakkal is közelebbi viszonyt ápol. A hírek szerint Leo kedvese nem más, mint Lukas Haas. Intim--Illetlen szexuális gondolatok, amik mindenki fején átfutnakhttp://www.life.hu/intim/20151111-illetlen-szexualis-gondolatok-amik-mindenki-fejen-atfutnak.htmlKinek ne futott volna át az agyán jó néhány pikáns gondolat, amiket soha, de soha nem vallana be senkinek? Ugye, hogy veled is előfordult már! Intim--Patai Anna: "Megtaláltam a másik felemet"http://www.life.hu/intim/20151111-patai-anna-eleteben-eloszor-szerelmes-valasztasa-egy-szoke-focistara-esett.htmlA Megasztárban évekkel ezelőtt megismert mosolygós kislányból kész nő lett. Az énekes életébe beköszöntött a szerelem, melyről boldogan nyilatkozott a kamerák előtt. IntimOrigoÖrdög Nóra mindenkit meglepett a váratlan bejelentésével http://www.life.hu/sztarok/20151113-ordog-nora-ujra-keresi-magyarorszag-legtehetsegesebb-gyerekeit-mar-lehet-jelentkezni.htmlA népszerű műsorvezető a Mokka péntek reggeli adásában mondta el, hogy jövőre nagy dobásra készül a csatorna. Az énekes iskolája helyett egy teljesen új formátumú műsor kerül a képernyőre. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huHoppá! Cinthya Dictator hatalmas nyelvet villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20151112-cinthya-dictator-fotoslanynak-nagyon-jol-all-india-es-hatalmas-nyelvet-is-megmutatta.htmlA fotóslánynak bejönnek a harsány színek és a különleges helyszínek, már csak Varga Viktor hiányzik mellőle. TV + Sztárok--Hihetetlen! Táncoló apukák az RTL Klub új sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151112-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-sztarjai-lettek-a-tancolo-apukak.htmlA szombat esti Hungary's Got Talentben a zsűri elé állnak az ország legcukibb apukái. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.