Fürdőruhában flangált Károly hereg és Camilla hercegné

Forrás: AFP/Tracey Nearmy -
Perth Károly herceg Ausztrália képek Camilla hercegné fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit hercegi párt egy szál fürdőalsóban és dresszben kapták lencsevégre ideiglenes perth-i rezidenciájukon.

A Clarence House nyomatékosan megkérte a brit lapokat, hogy ne használják azokat Károly hercegről és feleségéről, Camilláról készült képeket, amelyeken a brit hercegi pár egy szál fürdőruhában flangál perth-i rezidenciájuk kertjében. A Mail Online ausztrál kiadása azonban mégis úgy döntött, közli a képeket, így bárki megcsodálhatja Károly és Camilla bikinialakját.

Cornwall hercegének és feleségének múlt héten vette kezdetét 12 napig tartó ausztráliai és új-zélandi körútja, amelyen Camilla már egyszer majdnem villantott.

Viktória svéd hercegnő az egyik legszerencsésebb nő a Földön?http://www.life.hu/intim/20151106-viktoria-sved-hercegnot-imadja-a-ferje.htmlNem csak Katalin és Vilmos házassága irigylésre méltó - a svédek kékvérűi is legalább ennyire szerencsések! Intim--Már ezt is tudjuk! Így fog kinézni György herceg felnőttként!http://www.life.hu/csalad/20151112-gyorgy-herceg-nagyon-sarmos-lesz-felnottkent.htmlA britek legsármosabb uralkodója lesz a kis György herceg, csak néhány évtizedet kell még várni. Család--Mi történt? Egyre nagymamásabb Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151028-katalin-hercegne-viragos-nagymama-ruhaja-1-millio-forintba-kerult.htmlKicsivel több mint 1 millió forintnak megfelelő összeget költött a hercegné az alább is látható virágos Erdem ruhára. Megérte?Trend--Repül az idő: Sarolta hercegnő már fél éves http://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-lanya-sarolta-mar-fel-eves.htmlMár fél év telt el azóta, hogy a briteket egy kis hercegnővel ajándékozta meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg. CsaládAFPMindenkit túlragyogott a stílusos Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151105-camilla-hercegne-stilusosan-jelent-meg-egy-uj-zelandi-hivatalos-esemenyen.htmlCsinos kosztümben folytatta új-zélandi és ausztráliai körútját Károly herceg és hitvese, akik ezúttal külön programokon vettek részt Wellington városában. Trend--Háborús halottakra emlékezett Katalin hercegné - Még gyászában is stílusos http://www.life.hu/news/20151109-katalin-hercegne-vilaghaborus-halottakrol-emlekezett-meg-a-remembrance-sundayen.htmlA brit hercegné a holland Maxima királyné oldalán tisztelgett a Remembrance Sundayen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.