Zseniális! Gáspár Laci hatalmas átváltozáson ment át

TV2 Sztárban sztár Horváth Charlie Gáspár Laci átváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes teljesen átlényegült a rekedt hangú Horváth Charlie-vá a Sztárban sztárban. Sokszor írtuk már, de most is csak ismételni tudjuk magukat, nálunk Laci nyerte ezt az évadot.

Gáspár Laci – akiről énektanára mesélt a Life.hu-nak - mozgása, hangja, gesztusai tökéletesek voltak, és egy az egyben hozta a Charlie életérzést, a zsűri egyhangúan kijelentette: az énekesnek ott a helye a döntőben.

„Most voltál a legjobb, pedig eddig sem voltál rossz. Azt hiszem az a kulcs, hogy elkapja-e úgy a figurát, hogy egy pillanatig úgy érzi, eggyé vált vele, nálad ez most megvolt" – mosolygott Bereczki Zoli.

„Nem láttam Gáspár Lacit csak Charlie-t, ha valakinek ott kell lennie a döntőbe, akkor Lacinak ott a helye" – mondta Claudia.

Megvan a Got Talent harmadik produkciója, ami az élő showba jutott http://www.life.hu/sztarok/20151113-megvan-a-got-talent-harmadik-elo-showba-jutott-produkcio-a-bandart-interaktiv-tancos-eloadas.htmlA Bandart formáció interaktív táncos produkciója elvitte Linczényi Márkónál a pálmát. TV + Sztárok--Csobot Adél: "Teljesen elájultam"http://www.life.hu/sztarok/20151115-csobot-adel-a-sztarban-sztar-szinpadan-teljesen-elajult-a-produkcioban-szereplo-partneretol.htmlHihetetlen elánnal játszotta a Sztárban sztár színpadán a szerelmes nőt Csobot Adél, aki Carly Rae Jepsen ismert számát, a Call Me Maybe-t adta elő. És még egy rendkívül sármos partnere is volt a színpadon. TV + SztárokOrigoCharlie füstös hangja vajon kifog Gáspár Lacin?http://www.life.hu/sztarok/20151113-charlie-fustos-hangja-vajon-kifog-gaspar-lacin-a-sztarban-sztarban-dohanyozni-kezdett.htmlGáspár Laci a vasárnapi Sztárban sztárban két rendkívüli énekes bőrébe bújik; Donna Summert és a magyar énekest, Charlie-t fogja utánozni. Érdekes, de nem a diszkókirálynő megszemélyesítése fogott ki rajta, hanem a magyar előadóművész jellegzetesen rekedt hangja. TV + Sztárok--Izzott a levegő Harry herceg és Kylie Minogue közötthttp://www.life.hu/sztarok/20151114-harry-herceg-es-kylie-minogue-popenekesno-kozott-izzott-a-levego-a-royal-variety-performance-on.htmlA 47 éves pophercegnő szexi showgirl-jelmezben üdvözölte lelkesen a brit királyi trón sármos örökösét a londoni Royal Variety Performance-on. TV + SztárokOrigoJakupcsek Gabriella: „Nem vagyok módos ember"http://www.life.hu/sztarok/20151113-jakupcsek-gabriella-musorvezeto-arrol-meselt-miert-nincs-felretett-penze.htmlA műsorvezető anyagi helyzetéről és a spóroláshoz való hozzáállásáról vallott.TV + Sztárok--Árpa Attila miatt fejezte be a tévézést Frei Tamás - Megdöbbentő vallomás! http://www.life.hu/sztarok/20151114-frei-tamas-arpa-attila-miatt-fejezte-be-a-tevezest-arulta-el-friderikusz-sandornak.htmlMegdöbbentő titokról rántja le a leplet az Összezárva Friderikusszal című műsor legújabb vendége, Frei Tamás, aki elárulta: annak idején többek közt Árpa Attila miatt hagyta abba a tévézést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.