Tóth Gabi Bereczki Zoltán Varga Miklós TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a Sztárban sztárban remekül utánozta Varga Miklóst - Bereczki Zoli csukott szemmel hallgatta, sikerül-e Gabinak hoznia Magyarország egyik legjobb hangját.

Tóth Gabi nekünk most tetszett a legjobban, mert végre nem csak külsőleg, hanem a hangjával is emlékeztetett az eredeti előadóra.

„Olyan voltál, mint egy begőzölt Petőfi, aki két ágyúval a vállán énekel" – mondta a produkció után Tilla. „Nagyon jól énekel és most színésznőként is bizonyított" – mondta Havas Henrik.

„Magamhoz kell térni, egy hét alatt, hogy meg tud változni egy dal hangulata, értelme"- utalt Bereczki Zoltán a Párizsban történtekre. "Remélem sikerült reményt adnom ezzel a dallal az emberekek" - mondta Gabi könnyeivel küszködve.

Zseniális! Gáspár Laci hatalmas átváltozáson ment áthttp://www.life.hu/sztarok/20151115-gaspar-laci-egy-az-egyben-horvath-charlieve-valtozott-a-tv2-sztarban-sztar-musoraban.htmlAz énekes teljesen átlényegült a rekedt hangú Horváth Charlie-vá a Sztárban sztárban. Sokszor írtuk már, de most is csak ismételni tudjuk magukat, nálunk Laci nyerte ezt az évadot. TV + Sztárok--Csobot Adél: "Teljesen elájultam"http://www.life.hu/sztarok/20151115-csobot-adel-a-sztarban-sztar-szinpadan-teljesen-elajult-a-produkcioban-szereplo-partneretol.htmlHihetetlen elánnal játszotta a Sztárban sztár színpadán a szerelmes nőt Csobot Adél, aki Carly Rae Jepsen ismert számát, a Call Me Maybe-t adta elő. És még egy rendkívül sármos partnere is volt a színpadon. TV + SztárokOrigoCharlie füstös hangja vajon kifog Gáspár Lacin?http://www.life.hu/sztarok/20151113-charlie-fustos-hangja-vajon-kifog-gaspar-lacin-a-sztarban-sztarban-dohanyozni-kezdett.htmlGáspár Laci a vasárnapi Sztárban sztárban két rendkívüli énekes bőrébe bújik; Donna Summert és a magyar énekest, Charlie-t fogja utánozni. Érdekes, de nem a diszkókirálynő megszemélyesítése fogott ki rajta, hanem a magyar előadóművész jellegzetesen rekedt hangja. TV + Sztárok--Formás popsit villantott a Sztárban sztár színpadán Wolf Katihttp://www.life.hu/sztarok/20151115-wolf-kati-formas-popsit-villantott-beyoncekent-a-sztarban-sztar-szinpadan.htmlFelrobbantotta a Sztárban sztár színpadát Wolf Kati, aki Beyoncét keltette életre és a produkció közben még formás popsit is villantott. TV + SztárokOrigoMinden erejével szilikonmelleit védte Baukó Éva - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20151115-bauko-eva-az-edes-eletben-minden-erejevel-szilikonmelleit-vedte.htmlSikoltozva markolászta szilikonmelleit Baukó Éva, így próbálta védeni őket VV Lacitól, aki kravmagázni tanította. TV + SztárokOrigoKönnyek között emlékezett a párizsi merénylet áldozataira Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20151115-madonna-a-stockholmi-koncertjen-konnyek-kozott-emlekezett-a-parizsi-merenylet-aldozataira.htmlAz egész világot megrázta a párizsi merényletsorozat, melynek kapcsán egyre több sztár biztosítja együttérzéséről a franciákat. Legutóbb Madonna emlékezett meg az áldozatokról stockholmi koncertjén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.