Így találkozott először a Beckham család hercegnője Harry herceggel

meccs futball trónörökös Cruz Beckham Romeo Beckham mérkőzés foci Harper Beckham Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Harper Seven Beckham egy futballmérkőzés előtt rázhatott kezet a sármos trónörökössel.

Nem minden lány mondhatja el magáról, hogy találkozott egy igazi herceggel, Harper Seven Beckham azonban nem egy lány a sok közül. Victoria és David Beckham szeme fénye egy jótékonysági futballmeccs előtt rázhatott kezet Harry herceggel két bátyja, Romeo és Cruz oldalán. A nagy pillanatról készült videót alább tekintheted meg:

Izzott a levegő Harry herceg és Kylie Minogue közötthttp://www.life.hu/sztarok/20151114-harry-herceg-es-kylie-minogue-popenekesno-kozott-izzott-a-levego-a-royal-variety-performance-on.htmlA 47 éves pophercegnő szexi showgirl-jelmezben üdvözölte lelkesen a brit királyi trón sármos örökösét a londoni Royal Variety Performance-on. TV + SztárokOrigoMég a bűbájos Harper Beckham is unja a focithttp://www.life.hu/csalad/20151114-harper-beckham-david-beckham-kislanya-majdnem-elaludt-egy-focimeccsen.htmlA Beckham-família legkisebb tagja valószínűleg túl álmos lehetett az esti meccshez, de mindezt olyan cukin adta elő, hogy egészen biztosan David Beckham sem tudott rá haragudni. Család--Kínos! Nem mondott igazat saját márkájának termékeiről Károly herceg?http://www.life.hu/news/20151116-karoly-herceg-sajat-markajahoz-kulfoldrol-szerzi-be-az-alapanyagokat-mikozben-az-ellenkezojere.htmlA trónörököst a napokban tett kijelentése miatt kezdték el támadni a lapok, miután kiderült: a herceg saját márkája, a Duchy Organics külföldről importálja az alapanyagokat termékeihez – miközben arra buzdítja a briteket, vásároljanak helyi termékeket. News--Az ott egy mosoly? Mindenkit meglepett Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20151110-victoria-beckham-divattervezo-spice-girls-egykori-tagja-hatalmasat-mosolygott.htmlA fűszeres lányból lett divattervezőnő a Glamour Women of the Year díjátadón eresztett el egy teljes fogsoros vigyort. Nekünk bejön! TV + Sztárok--Mindenkit kikosarazott Harry herceg - Még nem házasodnahttp://www.life.hu/intim/20151001-harry-herceg-meg-nem-akar-nosulni-es-nem-tervez-hazassagot-egyelore.htmlA brit trón sorban ötödik örököse egy nemrég adott interjújában elárulta: egyelőre nem tervezi, hogy bárki mellett is megállapodna, hiszen még rengeteg tennivalója van addig. Intim--David Beckham új barátokat szerzett Nepálbanhttp://www.life.hu/csalad/20151108-david-beackham-nepali-diakokkal-szelfizett.htmlA focilegenda éppen Nepálban tartózkodik egy dokumentumfilm forgatása kapcsán. Persze ott is akadnak bőven rajongói a 40 éves, aranyszívű focilegendának. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.