Megint rokkantparkolóhelyen fotozóták le Berki Krisztián Porschéjét

parkolás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első eset, hogy a macsó tilosban jár. Nyáron azzal gyanusították meg, hogy autójával mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen állt, ráadásul alvó kislányát is a kocsiban hagyta. Most újra elkövette volna a korábbi hibáját?

Porschéval érkezett az egyik elegáns budapesti szállodába Berki Krisztián, aki úgy döntött, a bejáratnál található, rokkantaknak fenntartott parkolót veszi igénybe. A hotel személyzetének egyik munkatársa le is fotózta azt a német rendszámú luxusautót, amellyel az Édes élet sztárja érkezett - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki

"A londinerek szóltak nekünk, hogy tilosban parkol, ezért többször kértük őt arra, hogy ne álljon oda. Azt mondta, hogy neki fontos tárgyalása lesz, és csak rövid időre marad. Ehhez képest körülbelül 1,5 órát töltött az épületben" - árulta el a lapnak egy olvasó, aki azt is elmondta, a showman büntetlenül megúszta az esetet, mivel a hotel magánterületéhez tartozik a parkoló is.

A lap megkérdezte Berkit, aki hasonlóképpen reagált, mint a legutóbbi ilyen esetkor: "A londiner javaslatára álltam a rokkanthelyre, és mint minden esetben, átadtam neki a slusszkulcsot. Ha mozgássérült érkezik, elparkol onnan."

Krisztián, amikor korában egy másik lap olvasója fotózta le tilosban álló kocsiját, így nyilatkozott: "Máskor, ha ilyesmit lát a kedves olvasó-riporterük, akkor jöjjön oda hozzám, és adok neki egy tízest."

Dér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár 1 óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Adam Levine egy sellőt varratott a hátára - Elképesztő tetoválás!http://www.life.hu/sztarok/20151116-adam-levine-hatat-mostantol-egy-egesz-alakos-sello-tetovalas-disziti-foto.htmlA Maroon 5 szexi énekesének testén már több helyen is találhatók különböző absztrakt minták, és motívumok, de most egy igazán különleges rajzot varratott magára. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi arca falfehér lett: Vajon mi történhetett? http://www.life.hu/sztarok/20151116-szabo-zsofi-szineszno-falfeher-lett-egy-rosszul-sikerult-fotonak-koszonhetoen.htmlFöldöntúli fotó készült a színésznőről, akinek szelfije egy kissé beégett a nagy fényben. TV + Sztárok--Történelmi pillanat! Így reagáltak sztárjaink a magyar válogatott győzelmére a norvégok ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-igy-reagaltak-sztarjaink-a-magyarok-gyozelmere-a-norvegok-ellen.htmlVálogatottunk szép győzelmet aratott a norvégok felett a tegnapi Eb-selejtezőn, és ezt focirajongó sztárjaink sem hagyhatták szó nélkül. Így ünnepelték a hazaiak győzelmét. TV + Sztárok--Hoppá! Meglepő dolgot vett lábai közé Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-jennifer-lopez-enekesno-lesz-az-american-music-awards-dijatado-haziasszonya.htmlAz énekesnő egészen új szerepben mutatja meg magát vasárnap este, ő lesz ugyanis az American Music Awards háziasszonya. TV + Sztárok--Wolf Kati nagyon kiakadt Majkára - Botrány a levegőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-wolf-kati-a-tv2-sztarban-sztar-kieso-enekese-nagyon-merges-majkara-mert-aorexiasnak-nevezte.htmlAz énekesnő nehezen tud túllépni Majka kijelentésén, miszerint, anorexiásnak néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.