Nem vágyik esküvőre Pásztor Anna

Forrás: Just Creatív -
házasság kifutó terhes énekesnő Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc hónapos pocakkal, hófehér csipkecsodában lépett kifutóra Pásztor Anna a hétvégén. A vagány énekesnő szinte minden téren szeret eltérni a hagyományoktól, erről mesélt a Life.hu-nak.

Az énekesnő egy jó ideig úgy gondolta, hogy kisfiút hord a szíve alatt, míg egy nap álmában egy pici lány nézett vissza rá. El tudjuk képzelni Annát rózsaszín gyerekruhák társaságában? Ugye, nem?

Én már a 21. századot képviselem, ahol az abnormalitás az elfogadott és izgalmas.

Forrás: Just Creatív

25 éve ismerem a páromat, nagyon jó a kapcsolatunk, de nem érzem szükségét, hogy mindenféle béklyókat, láncokat és gyűrűket magamra vegyek.

„Engem egy divatbemutatón ellendívának használnak, amit nagyon élvezek. A második bemutatóm előtt megjelentem az öltözőben egy kristályos, szadomazó ostorral a kezemben. A divattervezőnek a megdöbbenéstől leesett az álla. Mondtam, hogy ez a gyönyörűség lesz a kezemben, és ő beleegyezett. Görög Zita a klasszikus nőideál, én az ellenpólusa vagyok, és büszkén vállalom” – mesélt korábbi szerepléséről az Anna and the Barbies énekesnője, akinek pocakja már szép nagyra nőtt.

„Nehezebb aludni, gyakran bekeményedik a hasam, nehézkesen kapok levegőt. De jól bírom még, és segít, hogy nem hagyom, hogy várandósnak érezzem magam. Megpróbálok elvonatkoztatni, a hetedik hónapig néha el is felejtettem, hogy kisbabát várok. Mindenkinek azt tanácsolhatom, hogy annak ellenére, hogy ez nehéz időszak, ne merüljön el az önsajnálatban, a várandóssággal járó problémákban, csináljon mindet úgy, ahogy addig is csinálta.

Nevet már választottunk a kislánynak, de babonából nem mondom el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.