Kustánczi Lia hatalmas melleivel szelfizett

Forrás: Facebook/Kustánczi Lia -
Kustánczi Lia szexi nyelv mellek dekoltázs playmate edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edzés közben villantotta meg óriáskebleit Kustánczi Lia.

Kustánczi Lia – aki már többször közszemlére tette dekoltázsát - biztos, hogy nagy feltűnést keltett az edzőteremben, mert ebben a szerelésben, nincs ember, legyen az férfi vagy nő, aki le tudná venni a szemét a kebelcsodáról. Nézzétek:

Forrás: Facebook/Kustánczi Lia
Király Viktor felrobbantotta a vörös szőnyeget Amerikában http://www.life.hu/sztarok/20151120-kiraly-viktor-igazi-vilagsztarkent-setalt-vegig-a-voros-szonyegen-nem-banja-hogy-kiesett.htmlAz énekes Los Angelesben, egy filmfesztiválon járt nővérével, Lindával. Viktor igazi sztárnak érezte magát, és erről posztolt is egy fotót a rajongóinak. TV + Sztárok--Kiss Daniella már Amszterdamban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kiss-daniella-a-miss-world-hungary-szepsgverseny-gyoztese-elindult-a-vilagversenyre-kinaba.htmlA Miss World Hungary első helyezettje ma reggel elindult Kínába, hogy ott képviselje hazánkat. TV + Sztárok--Varga Viktor egyre lepukkantabban mutatkozik Indiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151120-varga-viktor-enekes-egyre-rosszabul-nez-ki-indiaban-loncsos-a-haja-es-csontsovanyra-fogyott.htmlAz énekes alig két hete tartózkodik az egzotikus országban és máris úgy fest, mint egy igazi jógi. TV + SztárokCsúnya átverés! Gyerekekből csaltak ki pénzt Oláh Gergő nevébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151120-olah-gergo-neveben-csikartak-ki-penzt-gyerekektol.htmlCsúnyán visszaéltek Oláh Gergő nevével, mindezt azért, hogy pénzt csaljanak ki gyerekekből. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNem vágyik esküvőre Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20151117-pasztor-anna-nem-vagyik-eskuvore-de-terhesen-allt-kifutora.htmlNyolc hónapos pocakkal, hófehér csipkecsodában lépett kifutóra Pásztor Anna a hétvégén. A vagány énekesnő szinte minden téren szeret eltérni a hagyományoktól, erről mesélt a Life.hu-nak. TV + Sztárok--Kis híján terrortámadás áldozata lett Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/sztarok/20151118-delhusa-gjon-enekes-kis-hijan-terrortamadas-aldozata-lett-egyiptomi-utazasan.htmlAz énekesnek szerencséje volt, mert Kairóba menet éppen nem fért fel arra a körülbelül negyven főt szállító buszra, amelyet terroristák robbantottak fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.