Liptai Claudia elképesztő dolgokat alkotott - Fotó!

hóember TV2 marcipán Liptai Claudia szerelem elképesztő cukrászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető egyre ügyesebb cukrász, legutóbb pedig remekműveivel szelfizett. 

Marcipánból készült hóemberek hadseregét készítette el Liptai Claudia. A helyes kis finomságok ott sorakoznak a műsorvezető háta mögött, aki meg is örökítette műveit. A szorgalom mellett biztos az is motiválja Claudiát, hogy kedvese, Ádám híres cukrászmester.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

„Tegnapi munkám egy része. Marcipán burgonya-hóembersereg" – írta a kép mellé Claudia.

Kiss Daniella már Amszterdamban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kiss-daniella-a-miss-world-hungary-szepsgverseny-gyoztese-elindult-a-vilagversenyre-kinaba.htmlA Miss World Hungary első helyezettje ma reggel elindult Kínába, hogy ott képviselje hazánkat. TV + Sztárok--Varga Viktor egyre lepukkantabban mutatkozik Indiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151120-varga-viktor-enekes-egyre-rosszabul-nez-ki-indiaban-loncsos-a-haja-es-csontsovanyra-fogyott.htmlAz énekes alig két hete tartózkodik az egzotikus országban és máris úgy fest, mint egy igazi jógi. TV + SztárokNem semmi! Így pózolt egy magazinban Dobó Kata 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20151120-dobo-kata-szineszno-20-evvel-ezelotti-kepet-posztolt.htmlA színésznő 1996-os képet posztolt magáról, ami annak idején egy divatmagazinban jelent meg. Kata ekkor mindössze 22 éves volt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBörtönbe kerül Aurelio? Rengeteg drogot találtak nála!http://www.life.hu/sztarok/20151120-aurelio-valo-vilag-nyertesnel-rengeteg-drogot-talaltak.htmlA Való Világ-nyertes másfél héttel ezelőtt az 51-es főúton hajtott Érsekcsanád és Baja között autójával, amikor belecsúszott egy közúti ellenőrzésbe. TV + SztárokOrigoÉletveszélyes kalandon van túl a Megasztár felfedezettje, Mujahid Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20151119-mujahid-zoli-enekes-eletveszelyes-kalandon-van-tul-az-eletet-kockaztatta-hogy-lassa-a-machu-picchut.htmlAz énekes nemrég tért haza dél-amerikai útjáról, ahol majdnem lecsúszott a világ hét csodája között számon tartott Machu Picchu meglátogatásáról, mert tüntetés tört ki a városban, ahonnan indultak. TV + Sztárok--Kozsó: "Keira megmentette az életemet"http://www.life.hu/sztarok/20151118-kozso-beinditja-kedvese-keira-karrierjet-zenesz-elete-vegeig-zenelni-akar.htmlAz énekes, bár alig egy éve esett át egy komoly agyműtéten, ma már kirobbanó formában van. Most meghálálja kedvese támogatását, és segít neki beindítani a karrierjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.