Gyertek át szombat este (tévéműsor) RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita, Kiss Ramóna, Fluor Tomi, Fördős Zé, István Dani és Istenes Bence szállnak harcba a civil csapatkapitány számára megnyerhető hárommillió forintért

Igazi sztárdömpinggel búcsúzik első szezonjától a Gyertek át szombat este!, amely a tervek szerint jövőre újabb évaddal folytatódik majd. Addig is ma este új játékosként érkezik a gameshow-ba a Konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé és a közismert rádiós, István Dani is. A sziporkázó poénok, asszociációs feladatok és Balázs pikírt megjegyzései ezúttal sem maradnak el. Sőt, még egy csapattag cserének is szemtanúi lehetnek a nézők.

Forrás: RTL

Ábel Anita ugyanis már a játék elején úgy dönt, hogy csapatot cserél, mivel Istenes Bence és Fluor Tomi kereszttüze túl soknak bizonyul számára. „Most van az a pont, amikor én átülnék” – mondta Ábel Anita, majd helyet cserélt Kiss Ramónával, aki ugyancsak örült, hogy az Istenes Bence-Fluor Tomi párossal folytathatja a játékot. Hogy ezek után melyik csapat szerepelt jobban, kiderül szombaton este.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.