Kerek popsik, neccharisnya és pucsítás: Tóth Gabi és Szandi nagyon odatették!

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Tóth Gabi TV2 Sztárban sztár Shakira Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tóth Gabi Szandit kapta duettpartneréül, együtt pedig Shakirát és Rihannát kellett színpadra állítaniuk. Nos, ez sikerült is.

A két popdíva együtt gyűrte össze a lepedőt. Igaz a ruháik eleinte nem voltak valami szexik, de aztán kivetkőztek magukból és elképesztő show-t nyomtak le.

Forrás: Instagram/sztarbansztartv2

"Ki nem ****-ja le a hangot" - vetette oda Bereczki Zoltán, majd hozzátette, hogy Gabi maradjon így. "Egy törölközőt kérek, mert Henriknek a nyála itt folyik rajtam" - jelezte Majka, és tényleg, Havas Henriket nagyon megérintette a produkció.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Szerencséjére a végén csókot is kapott a hölgyektől.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár
Tóth Gabi ma este tüzesebb lesz, mint valaha: Dögös duettpartnerrel robban!http://www.life.hu/sztarok/20151122-toth-gabi-es-szandi-igazan-szexi-produkcioval-keszul-tuzes-hangulat-a-szinpadon.htmlIgazán erotikus, és szexi produkcióval készül ma este Szandi és Tóth Gabi, akik Shakira és Rihanna egyik legvadítóbb közös dalát fogják előadni a színpadon. TV + SztárokOrigoTóth Gabi: „A megfelelési kényszer fáraszt le”http://www.life.hu/sztarok/20151119-toth-gabinak-megfelelesi-kenyszere-van-a-szinpadon.htmlAz énekesnő már két hónapja elképesztő hajtásban van, azóta megy ugyanis a Sztárban sztár, amiben maximalista ember lévén minden héten tökéletes alakítást akar nyújtani. TV + Sztárok--Tóth Gabi dühös Madonnává változotthttp://www.life.hu/sztarok/20151115-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-duhos-madonnava-valtozott.htmlNagyon vártuk az énekesnő, hogyan hozza majd Madonnát a Sztárban sztárban, nos a kissé modoros produkció hozta a szintet. TV + Sztárok--Tóth Gabi férfihanggal hódítotthttp://www.life.hu/sztarok/20151115-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-ferfihanggal-hoditott-es-varga-miklossa-valtozott.htmlAz énekesnő a Sztárban sztárban remekül utánozta Varga Miklóst - Bereczki Zoli csukott szemmel hallgatta, sikerül-e Gabinak hoznia Magyarország egyik legjobb hangját. TV + Sztárok--Megvan az év duettje! Gáspár Laci és Tóth Gabi nagyon odatettékhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-gaspar-laci-es-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-remek-duettet-adtak-elo.htmlA Sztárban sztár két nagyágyújának duettjét már nagyon vártuk, és nem csalódtunk, a nyerő páros zseniális volt. TV + Sztárok--Így szabadult meg Tóth Gabi a tesójától, Tóth Verátólhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-toth-gabi-igy-szabadult-meg-a-tesojatol-toth-veratol-a-sztarban-sztar-elso-kore-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gabi mesterien állította színpadra nővérét, Verát. Aztán pedig gyorsan meg is kellett válnia tőle.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.