Így sminkel férfit Tolvai Reni

férfi smink sminkelés Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni már kislányként rajongott a sminkekért, szerette magát és barátnőit kifesteni. Az énekesnő nem kímélte a Life.hu nagyszájú riporterét, Németh Mátét és füstös, Johnny Depp-sminket varázsolt neki.

Az énekesnő kezelésbe vette a Life.hu nagyszájú riporterét, akinek közben azt is elárulta, milyen kapcsolat fűzi a sminkekhez.

Búcsúzik az RTL szombat esti műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20151121-iden-nem-lesz-tobb-gyertek-at-szombat-este-adasa.htmlÁbel Anita, Kiss Ramóna, Fluor Tomi, Fördős Zé, István Dani és Istenes Bence szállnak harcba a civil csapatkapitány számára megnyerhető hárommillió forintértTV + Sztárok--Zimány Linda már nagyon érzi a karácsonythttp://www.life.hu/sztarok/20151121-zimany-linda-mar-nagyon-erzi-a-karacsonyt.htmlZimány Linda már egészen karácsonyi lázban ég. A modell megmutatta, milyen csodás ünnepi dekorációkkal készülnek az amerikaiak.TV + SztárokOrigoSzabálytalanul kér szavazatot magyar rajongóitól Király Viktor?http://www.life.hu/sztarok/20151110-vajon-szabalytalanul-ker-szavazatot-magyar-rajongoitol-kiraly-viktor.htmlMég nem derült ki, hogy Király Viktor bejutott-e a legjobb 12 énekes közé az amerikai The Voice-ban. Az énekes a Facebook-oldalán biztatja követőit, hogy szavazzanak rá, de lehetséges, hogy nem szabályos, amit csinál.TV + Sztárok--Elképesztő bulit szervezett Tóth Gabi szerelme, Trap kapitányhttp://www.life.hu/sztarok/20151103-urpartit-szervezett-trap-kapitany.htmlA Partyzánok ma délutáni adásában a házigazda, Trap kapitány nem hazudtolja meg magát és egy igazi űrbuliba várja X-faktoros vendégeit. TV + Sztárok--Balázs odapörkölt Fluor Tominakhttp://www.life.hu/sztarok/20151121-fluor-tominak-meggyult-a-baja-egy-feladattal.htmlSzombaton egy csapatban teszi próbára magát Kiss Ramóna, Fluor Tomi és Istenes Bence.TV + Sztárok--Vujity Tvrtkot brutális kutyatámadás értehttp://www.life.hu/sztarok/20151109-vujity-tvrtkot-brutalis-kutyatamadas-erte.htmlVujity Tvrtko régebbi, sokkoló élményét mesélte el a Mokka hétfő reggeli adásában. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.