Medveczky Ilona Aurelio Balogh Edina Kulcsár Edina bulvárrap Frei Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.

Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez.TV + Sztárok--Bámulatosan néz ki az arcműtéte után néhány hónapja Nócihttp://www.life.hu/sztarok/20151124-bamulatosan-nez-ki-az-arcmutete-utan-nehany-honapja-noci.htmlMint korábban beszámoltunk róla, Czifra Noémi plasztikáztatta arcát. Saját zsírjával, botoxszal és speciális fémszálakkal töltötték fel bőrét, és már akkor nagyon boldog volt, hogy hamarosan eltűnnek róla az évekig tartó megpróbáltatások nyomai. Így is lett. TV + SztárokRTLKLUBRékasi Károly megmutatta, hogy festett 30 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20151124-rekasi-karoly-megmutatta-hogy-festett-30-evvel-ezelott.htmlA színész hivatalos Facebook-oldalára posztolta ki fiatalkori fotóját. TV + SztárokOrigoKamerák előtt sírt Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20151124-a-pimasz-ur-atcuccol-forgatasan-hatodott-meg-rubint-reka.htmlA Pimasz úr átcuccol forgatásán hatódott meg a fitneszanyuka. TV + Sztárok--Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!http://www.life.hu/sztarok/20151123-exkluziv-ime-az-elso-fotok-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarabol-kesz-cirkusz.htmlA hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt! TV + SztárokOrigoHoppá! Szexi lábakat villantott Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20151124-debreczeni-zita-szexi-labakat-villantott-a-reggeli-kavehoz.htmlA fotós elképesztően dögös képpel köszöntötte ma a rajongóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.