Előkerült a HIV-pozitív Charlie Sheen botrányvideója

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl -
orális szex Charlie Sheen Las Vegas hotelszoba férfi videó felvétel drogozás kokainfogyasztás HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai bulvárlap állítja: eljutott hozzá Charlie Sheen egyik felvétele 2011-ből, amelyen kokaint szív és orális szexben részesít egy másik férfit.

Tovább gyűrűzik Charlie Sheen HIV-botránya. A Radar magazin ugyanis állítása szerint birtokába jutott a Két pasi meg egy kicsi sztárjának 2011-ben készült videójához, amelyben az 50 éves színész kokaint szív és orális szexben részesít egy másik férfit.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

A felvétel, amelyet nem közölt a lap, éppen abban az évben készült egy Las Vegas-i hotelszobában, amikor Sheen állítása szerint HIV-vírust diagnosztizáltak nála az orvosok. Azt nem tudni, hogy a videó előtt, vagy után derült fény a sztár betegségére. A Radar Online szerint a felvétel egyik férfi főszereplője is beszáll Sheen perelői közé, mivel állítása szerint herpeszt kapott a színésztől, aki együttlétük előtt leszögezte, nincs semmiféle nemi betegsége.

Charlie Sheen múlt hét kedden a Today showműsorban vallotta be: ő az a HIV-pozitív hollywoodi sztár, akinek kilétéről napok óta folyik a találgatás. Sheen a hírek szerint gyógyszeres kezelés alatt áll.

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.