Újra színpadon próbál Rékasi Károly

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
színpad színház színész baleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja több hónapos kényszerpihenő után tér vissza, és a rajongók jövő héten már akár személyesen is találkozhatnak vele József Attila Színház egyik új darabjában. 

A színház hivatalos közleményben tudatta a jó hírt a közönséggel. Rékasi Károly lassan már teljesen felépül a júniusi motorbalesetéből, és egyre több munkát vállal. Jövőre kedvesével, Pikali Gerdával lép majd színpadra egy kétszemélyes darabban, melyben egy kapcsolat szépségeit és nehézségeit fogják bemutatni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Jennifer Lawrence teljesen őrült - de mi így is imádjuk!http://www.life.hu/sztarok/20151121-jennifer-lawrence-szineszno-orult-dolgot-tett-egy-repulogepen.htmlIzgalmában megsebesítette egyik ujját a színésznő. Ez önmagában még nem túl érdekes, ám a Jenről készült videó igen! TV + Sztárok--Előkerült a HIV-pozitív Charlie Sheen botrányvideójahttp://www.life.hu/sztarok/20151124-charlie-sheen-hiv-pozitiv-szinesz-botranyvideojaban-kokaint-sziv-es-oralis-szexben-reszesit-egy.htmlEgy amerikai bulvárlap állítja: eljutott hozzá Charlie Sheen egyik felvétele 2011-ből, amelyen kokaint szív és orális szexben részesít egy másik férfit.TV + Sztárok--Szandi lánya nem mert iskolába menni anyja szexi előadása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20151124-szandi-lanya-nem-mert-iskolaba-menni-anyja-sztarban-sztaros-szexi-produkcioja-utan.htmlSzandi vasárnap esti produkciója a Sztárban sztár műsorában annyira sokkolta tinédzser lányát, hogy másnap nem akart iskolába menni. TV + Sztárok--Gáspár Laci Majkát alakítja a Sztárban sztár döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151123-gaspar-laci-a-tv2-sztraban-sztar-enekese-majkat-alakitja-a-musor-dontojeben.htmlTilla kiosztotta az utolsó duetteket, Gáspár Laci Curtis-szel az oldalán énekli majd, a Belehalok című slágert. TV + Sztárok--Így maszkírozták el Adele-t a nagy átveréséhez - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151123-adele-mindenkit-atvert-a-hasonmasversenyen.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk: egy tévécsatorna által rendezett Adele-hasonmásversenyen tűnt fel az énekesnő, aki mindenkit meglepett váratlan húzásával. TV + Sztárok--Scarlett Johansson imádja a pitét, a gyerekét és utálja a taxitolvajokat http://www.life.hu/sztarok/20151123-scarlett-johansson-talan-ennyit-meg-sosem-arult-el-a-maganeletrol-megnyilt-a-sztar.htmlA gyönyörű színésznő nem csak a szépségéről híres, hanem arról is, hogy szinte sosem nyilatkozik a családjáról, vagy a civil életéről. Egy új kampány alkalmával azonban most interjút adott, melyben kicsit megnyílt a kamerák előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.