Brad Pitt nagyon megváltozott – már nem is olyan jó pasi!

Forrás: NORTHFOTO -
Brad Pitt színész Angelina Jolie New York filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színész, aki egykoron a legjobb pasik közé tartozott, új külsejével borzolta a kedélyeket.

November 23-án, New York-ban, a "The Big Short" című film premierjén kapták lencsevégre Brad Pittet. A fotókon a színész már csak árnyéka egykori önmagának. Sokkal idősebbnek nézett ki, és erre a fura sapka, valamint a sál is ráerősített. A nagypapás szemüvegről nem is beszélve. Reméljük, azért Angelina Jolie nem ábrándul ki férjéből.

Forrás: NORTHFOTO
Weisz Fanni az olaszoknak elárulta nagy álmáthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-weisz-fanni-az-olaszoknak-elarulta-nagy-almat.htmlWeisz Fanni életében először, a világkiállítás arcaként járt Milánóban. Az olaszok kézzel-lábbal való magyarázása teljesen elbűvölte a fiatal lányt, aki eddig azt hitte, hogy olasz ismerősük csak a kedvéért gesztikulál ennyire... TV + Sztárok--Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez.TV + Sztárok--Ada megmutatta, mi nem látszik a tévében, amikor műsort vezethttp://www.life.hu/sztarok/20151125-ada-pinter-adrienn-letolt-nadragban.htmlMókás fotón mutatta meg az RTL műsorvezetője, mi az, amit a tévénézők nem láthatnak.TV + Sztárok--Karambolozott Földes Eszter – pedig nem is vezet a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20151125-foldes-eszter-szineszno-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozataban-karambolozott-most-azt-is-megtudtuk.htmlA Válótársak című sorozat második epizódja azzal ért véget, hogy a színésznő által alakított Vándor Szonja karambolozik, a Life.hu pedig megtudta, hogyan vették fel a jelenetet. TV + Sztárok--Hármas szex és transzszexuális szerető – Előkerültek Charlie Sheen újabb házi pornófilmjeihttp://www.life.hu/sztarok/20151125-charlie-sheen-hiv-pozitiv-vilagsztar-ujabb-hazi-pornovideoja-kerult-elo.htmlMár zsarolják a világsztárt pornóvideói nyilvánosságra kerülésével, amelyek egyikén feleségével és egy másik férfival hármasban csinálja, egy másik felvételen pedig egy transzszexuálissal fekszik le. TV + Sztárok--Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!http://www.life.hu/sztarok/20151123-exkluziv-ime-az-elso-fotok-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarabol-kesz-cirkusz.htmlA hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.