Hungary's Got Talent Czuczor-Gidai Zsófi fiatal kislány Got Talent RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatodik születésnapját ünnepelte a Hungary's Got Talent legfiatalabb élő showba jutott versenyzője, Czuczor-Gidai Zsófi. A Varró Dani-verset szavaló ifjú versenyző már lelkesen készül a szombati megmérettetésre.

„12 ovis társával ünnepelte együtt születésnapját Zsófi, egy játszóházban" – árulta el a Life.hu-nak a kislány édesanyja, Ilona. „Remekül érezte magát, hiszen pont olyan ajándékokat kapott, amiket szeretett volna, királylányos székben ült és az egyik kedvence, gesztenyetorta volt a desszert."

Forrás:RTL Klub

„Pizza is volt és buborékfújó" – egészíti ki édesanyja beszámolóját Zsófi, akiről az is kiderült, nagyon boldog volt, amikor válogatós produkcióját viszontlátta a tévében.

„Nagyon figyelte a többiek előadását és a műsor eseményeit is. Még azt is megjegyezte, hogy az egyik tornászkislány kapott egy puszit Csuja Imrétől, neki pedig nem járt ilyen elismerés" – mesélte nevetve az anyuka.

Zsófi egyébként nagyon készül a szombati élő showra, egy kis saját naptára is van, abban számolja, mennyit kell aludni még a következő színpadra lépésig. Anyukája hozzátette, lánya számára az egész Got Talent egy nagy játék, nem verseny.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.