Így születésnapoznak a szexi angyalok

Forrás: SportKlub -
szexi Aryee Claudia SportKlub Pordán Petra Tóth Laura születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első születésnapját ünnepli a Hello, angyalok!, című műsor - ennek örömére pedig Aryee Claudia (Tücsi), Tóth Laura és Pordán Petra különféle sportágakba vetik bele magukat.

A szépségek lufival, tortával és válogatásműsorral ünnepelnek a képernyőn: Tücsi a teniszre, Laura a lacrossra, Petra a kenuzásra emlékezett a legszívesebben a forgatásokról.

Forrás: SportKlub

Tücsi, Tóth Laura és Pordán Petra triója számtalan kalandot és edzést élt már át együtt, a vívástól a súlyemelésen át egészen a kézilabdáig. „Eleinte tartottam attól, hogy Tücsi és Laura már egy összeszokott párost alkot, mindig nehéz harmadikként csatlakozni egy csapathoz. Pláne, ha két nőhöz társul egy harmadik" – emlékezett vissza nevetve Petra, aki végül kellemesen csalódott. „Nagyon jó fejek voltak, Tücsivel például napi szinten tartjuk a kapcsolatot, egy igazi barátság született köztünk" – árulta el a műsorvezető, akinek a legemlékezetesebb forgatása a kenuzáshoz kötődik. „Szeptember volt és még sütött a nap, de a Duna hőmérséklete már legalább 16 fokra csökkent. Kétszer is sikerült beleborulnom a vízbe annak ellenére, hogy Németh Szabolcs válogatott kenus volt a tanárom, akinek rengeteg gyerek fejlődött már a keze alatt" – mesélte Petra.

Tóth Laura szárazabb terepen bizonyíthatott, amikor a lacrosst próbálta ki, és bár sikerélményeket szerzett, mégsem ez lett a kedvenc sportja. „Nem szeretem a test-test elleni kemény csapatsportokat. Mérték azonban azt is, milyen erősen tudjuk eldobni a labdát, és ebben én voltam a legjobb. Végre nyerni tudtam valamiben, és ez hatalmas élmény volt. Akkor már velünk tartott Petra is, aki Tücsivel együtt sokat heccelte a fiúkat. Nagyon vicces volt" – mondta el a szépség, aki a hétköznapokban TRX-ezik és fut, utóbbi szenvedélyét épp Tücsinek köszönheti. Az egzotikus szépségű Aryee Claudia gyerekkorát ugyanis két sport határozta meg: a futás és a tenisz.

„A mai napig imádok futni, és ezt a szenvedélyt nagy örömmel adom át másoknak is. Teniszezni viszont nem igazán szoktam, így nagyon jó volt ismét pályára lépni és lemosni a csajokat" – nevetett Tücsi, aki mégis inkább a szórakoztató részére emlékszik legszívesebben a forgatásnak. „Petra olyan édesen béna volt, mindenhova ütötte a labdát csak a pályára nem. Ment a tetőre, a szomszédba és egy autóriasztót is majdnem bekapcsolt vele, szóval nagyon jól szórakoztunk" – mesélte a műsorvezető, akinek ennek ellenére nincs kifejezett kedvence a műsorok közül, mivel minden adásban talál olyan momentumot, ami emlékezetessé teszi számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.