VV Laci közösségi oldalán osztotta ki az Aurelio drogügye miatt kárörvendő embereket

kárörvendő drog VV Laci VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan nem tartja jó barátjának Aureliot, VV Laci mégis kikelt a kárörvendők viselkedése miatt.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Való Világ 6. nyertesét tetemes mennyiségű kábítószerrel kapták el. Laci ennek ellenére nem érti, miért kell ennyire embertelenül viselkedni vele, és még akkor is belerúgni, amikor már a földön van.

Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

"Nem értem, miért kell ilyen embertelenül viselkedni és ennyire örülni annak, hogy Aurélio ilyen helyzetbe került, amiben van. Félreértés ne essék, kicsit se támogatom abban amit csinált/csinál & nem is védem. Ami itt megy, Facebookon, az már durva... elkapták, ez van... de hogy ennyi kárörvendő ember legyen, az már gusztustalan, főleg olyan emberek, akiknek lenne mit söprögetniük a saját házuk táján... én nem kívánok senkinek rosszat, mindazok ellenére, hogy nem vagyunk puszi-barátok....de akkor se örülök annak, hogy így meg hurcibálják....Sajnos én is keveredtem már olyan ügybe, ami rendőrséggel végződött, és tudom, min megy most át ő is...... pont elég az neki.... nem kell még belerúgni a földön is........" - írta Facebook oldalán Laci.

Maga Aurelio is megszólalt már egyébként az ügyben, saját bevallása szerint magánéleti problémái miatt drogozott.

Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez.TV + Sztárok--Gesztesi Károly: "Az alkohol az én rabom"http://www.life.hu/sztarok/20151125-gesztesi-karoly-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musorban.htmlNemrégiben jelentette be Gesztesi Károly, hogy fél évre visszavonul, de most, a Frizbi Hajdú PÉterrel című műsorban interjút adott. TV + Sztárok--Elfogult lehet Horgas Esztert? - Zenésztársait "juttatta be" a Got Talentbehttp://www.life.hu/sztarok/20151125-horgas-esztert-a-hungarys-got-talent-zsuritagjat-a-talamba-miatt-elfogultsaggal-vadoljak.html A Got Talent aranygombos továbbjutó csapata, az ütőshangszeres Talamba és Horgas Eszter jól ismerik egymást, sőt közös lemezük is megjelent - írja a Bors. A napilap felvette, hogy a fuvolaművésznő vajon nem elfogult-e zenésztársaival, sőt furcsállják, hogy az együttes jelentkezett a Got Talentbe, ugyanis a műsor nélkül is nemzetközileg elismertek, a hazai fesztiválok állandó résztvevői, jövőre a Művészetek Palotájában adnak koncertet. TV + Sztárok--EXKLUZÍV INTERJÚ! Ambrus Attila: "Tudtam azt, hogy előbb-utóbb vagy lelőnek vagy rács mögé kerülök"http://www.life.hu/sztarok/20151124-ambrus-attila-viszkis-rablo-exkluziv-interjut-adott-megjelent-konyve-kapcsan.html16 évvel ezelőtt egy ország szurkolt a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attilának, hogy ne kapják el a rendőrök. Második könyvének megjelenése kapcsán, exkluzív interjút adott riporterünknek az egykori bankrabló. Többek közt olyan kérdésekre adott választ, hogy hova tüntette el a rabolt pénzt, celebbűnözőnek tartja-e magát, tartott-e attól, hogy valaha elkapják, és hogy mikor ment rabolni. TV + SztárokOrigo"A Balogh Edina sok-sok milliót onnan nyer..."http://www.life.hu/sztarok/20151124-a-life-bulvarrapjeben-aurelio-balogh-edina-kulcsar-edina-frei-tamas-medveczky-ilona.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huRékasi Károly megmutatta, hogy festett 30 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20151124-rekasi-karoly-megmutatta-hogy-festett-30-evvel-ezelott.htmlA színész hivatalos Facebook-oldalára posztolta ki fiatalkori fotóját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.