Aurelio teljesen összetört: Meghalt az édesapja!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
halál példakép Aurelio félelem apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban Aurelio drogügyétől volt hangos a sajtó, most pedig újabb lesújtó hír érkezett a Való Világ 6. győztesétől: elvesztette édesapját.

Az egyetlen ember az apukája volt Aurelio életében, aki jóban, rosszban kitartott mellette- írja a Bors. A Való Világos jelentkezési lapján is édesapjáról álmodozott Aurelio. Legnagyobb félelme az elvesztése, legnagyobb büszkesége ő maga – írta. A műsorhoz készülő videó­ban is szinte csak róla beszélt.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Apámmal élek hétéves korom óta. Svájcból jöttünk. Én személy szerint megtanultam magyarul. Apám azóta se tud, ezért beszélünk otthon németül. Apám a példaképem, és nemcsak azért, mert hét nyelven beszél, mert úgy érzem, ő csinálta azt belőlem, aki vagyok. Egyszer én is olyan szeretnék lenni, mint ő” – mondta, majd édesanyjával kapcsolatban is beszélt, akire állítása szerint mindig „prostiként” tekintett, hiszen gyerekkora óta a szeme előtt csalta az édesapját.

„Anyám 16 éves koromban ottha­gyott minket. (...) Ő úgy döntött, hogy nem mellettünk él, én ezt tiszteletben tartom. Minden nap gondolok rá, hiányzik is, de nekem az apám a családom, és ez így is marad! Őt szeretem a világon a legjobban!”

A lap információi szerint az egyelőre nem tisztázódott, mi okozhatta Aurelio apjának halálát, akinek korábban két infarktusa volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.