Élő adásban kapott durva kritikát Ördög Nóra - Sebestyén Balázs nem kímélte egykori kolléganőjét

Vadon Jani Morning Show Ördög Nóra A kocka (vetélkedő) Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Morning Show péntek reggeli adásában vesézte ki Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani Ördög Nóra legújabb műsorát A Kockát. És nem voltak elragadtatva tőle. 

Balázs szerint nincs lelke a műsornak, Tilla sokkal jobban passzolna ehhez a formátumhoz, de hozzátette, drukkol Nórinak. Vadon jani pedig úgy vélekedett, hogy bár Ördög Nóra sok mindenre alkalmas, de egy ilyen vetélkedőhöz más kvalitások kellenek, mint a csinos műsorvezetőé.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Nem először szólt be Balázs Nórának

"Mindenki válthat, mindenki kereshet új munkahelyet, én sem hiszem, hogy az RTL-től fogok nyugdíjba menni. De azt tudom, hogy ha váltanék is, a döntésemet nem így közölném. Kész tények elé állítani a munkáltatót és meg sem adni annak a lehetőségét, hogy az adjon egy jobb ajánlatot, nem etikus, sôt mi több, egyfajta morális árulás. Nem etikus már csak azért sem, mert a csatorna és a munkatársai is megérdemelték volna, hogy tudjanak arról: Nóra tárgyal mással, s azért sem, mert 13 év után nem szerencsés a konkurenciánál elvállalni egy olyan műsort, amihez hasonló az eredeti csatornáján is éppen akkor fut majd" - nyilatkozta Balázs, amikor Ördög a TV2-höz igazolt. Később a Rising Star kapcsán ezt mondta: "Kevés személyiség, nagy hang. De Ördög Nórát így szeretjük".

Ördög Nóri elárulta egyik szexi fantáziálásáthttp://www.life.hu/sztarok/20151127-ordog-nori-a-tv2-musorvezetoje-elarulta-egyik-szexi-fantazialasat-a-tejjel-kapcsolatosan.htmlA műsorvezető különböző tejeket kóstolgatott, ennek során nemcsak gyerekkori emlékei rémlettek fel benne, hanem egy szexi fantáziakép is. TV + Sztárok--Rábaközi Andrea kétszer is nagyon meghízott, mégsem esett depresszióba http://www.life.hu/sztarok/20151126-rabakozi-andrea-modell-ketszer-is-nagyon-meghizott-megsem-esett-depresszioba.htmlRábaközi Andrea 25 éve van a modellpályán, a mai napig dolgozik. Negyedszázaddal ezelőtti és mostani képei között alig látszik a különbség, mindegyiken egy gyönyörű, szőke nő néz a kamerába. Megkérdeztük, mi a titka, hogyan lehetne ezt utánacsinálni?TV + Sztárok--Újabb tetkót varratott magára az MDC énekese, Bátori Mikihttp://www.life.hu/sztarok/20151127-az-x-faktor-sztarja-ujabb-tetkoval-gazdagodott-kulonlegeset-varratott-magara-a-zenesz.htmlAz X-Faktorban feltűnt fiúbanda énekese már jó pár tetoválás büszke tulajdonosa, és most úgy döntött, hogy itt az ideje egy újabb alkotásnak. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia figyelmeztette Gesztesi Károlyt, hogy baj vanhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-liptai-claudia-szineszno-figyelmeztette-volt-ferjet-gesztesi-karolyt-hogy-pihennie-kell.htmlGesztesi Károly Hajdú Péter vendégeként arról mesélt, milyen tünetek döbbentették rá, hogy vissza kellene vonulnia egy időre. Emellett azt is elárulta, volt felesége, Liptai Claudia az egyik ember a háromból, akire hallgat. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy készül a világversenyre Nagy Nikolettahttp://www.life.hu/sztarok/20151127-nagy-nikoletta-igy-keszul-a-vilagversenyre.htmlDolgosan telnek Nagy Nikoletta hétköznapjai: a Miss Universe Hungary idei győztese biomérnök hallgató a Budapesti Corvinus Egyetemen, emellett autóbusz-közlekedési menedzserként dolgozik és modellkedik. TV + Sztárok--A félpucér Russell Crowe szinte felismerhetetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-russell-crowe-felpucelran-szinte-felismerhetetlen.htmlAz egykori gladiátor félpucéran vágott neki egy biciklitúrának barátaival, és míg régen kocsányon lógó szemekkel gyönyörködtünk volna a látványban, most legszívesebben visítva könyörögnénk Russellnek: vegyen fel egy pólót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.