Hujber Ferenc: "A premier után nem tehettem meg, hogy részegen megyek haza"

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc színpad alkoholizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész új színpadi produkciójában, a Negyvenen vagyok című „one man show”-ban minden eddiginél több titkot árul el életéről.

Kiderült például, hogy már a katonaság alatt komoly problémája volt az alkohollal, és antidepresszánsokra ivott, nem is beszélve arról, hogy öngyilkossági kísérlet miatt kellett végül leszerelni, de azt is kegyetlen őszinteséggel vázolta fel, milyen agresszívan viselkedett a családjával, amikor részeg volt – írja a Blikk. Egy csúnya veszekedésüket, amikor a széket végül nem a feleségéhez, hanem egy ajtóhoz vágta, még kisfiúk is végignézte.

Forrás: Facebook/Mokka

„És akkor megláttam, hogy a kisfiam ott ül a tévé előtt. Noel felugrott, és zokogva az édesanyja mögé rohant. Ezután elköltöztem otthonról” – mesélte a színpadon. Ezután csak még mélyebbre csúszott, végül az intenzívre került.

Sokat köszönhet egyébként ennek a darabnak, a felkérője ugyanis szerződésbe foglalta, hogy nem ihat. „Ferencet bármikor szondáztathatjuk a közös munka során, próba és előadás előtt vagy után is. Egyébként erre nem volt szükség, Ferenc komolyan vette a feladatot” – árulta el a Borsnak Banner Szűcs Loránd, a Magyarországon stílusteremtőnek szánt első magyar one-man-show ötletgazdája.

A premiert Hujber felesége is végignéze. „Nagyon készült erre, heteken keresztül naponta öt-hat órát próbált, de eddig nem engedte, hogy lássam a darabot. Most sem szerette volna, hogy itt legyek a premieren, de én ragaszkodtam hozzá. Látni akartam őt is, önmagunkat is, a múltunkat. Bevallom, nekem is voltak dolgok, amelyek megleptek, de sok minden a helyére került ezzel az előadással” – mesélte a Blikknek Tölgyesi-Khell Cynthia.

„Én ebbe beledöglök a végén. Ugyanakkor az a célom, hogy meggyógyuljak. Már jó úton vagyok. Bár szoktam inni, de a premier után nem tehettem meg, hogy azok után, hogy elmesélem, mi történt velem, seggen csúszva, részegen megyek haza” – fogalmazott Hujber a pre­mier után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.