Bogdán Csaba: "A feleségem nem egy férfimagazinban vetkőzött'

Tóth Gabi Bogdán Csaba TV2 védelem támadás Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár vasárnapi adásában Szandi és Tóth Gabi duettje sokaknál kiverte a biztosítékot. A kommentelők nem értették, hogy a háromgyermekes édesanya miért vonaglott a színpadon.

Bogdán Csaba értetlenül áll azelőtt hogy, miért támadják feleségét, ugyanis szerinte Szandi maximálisan megoldotta a rá bízott feladatot – írja a Best.

Forrás:Facebook/ Szandi

„Rosszul esik, hogy igazságtalanul vádolják. Sokan úgy alkotnak véleményt, hogy nem is ismerik az eredeti klipet, amit le kellett utánozniuk. Ahhoz képest nagyon visszafogottak voltak. A feleségem nem egy férfimagazinban vetkőzött, hanem a produkció kedvéért megmutatta nőies oldalát" – mondta Csaba.

Hoppá! Hirtelen nagyon barna lett Seprényi Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20151126-seprenyi-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-hirtelen-nagyon-barna-lett.htmlA Barátok közt Bartha Krisztiánja elárulta a tikot, hogyan barnult be a bőre percek alatt egy jelenet kedvéért. TV + SztárokOrigoZsófika lett a Got Talent legfiatalabb versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20151125-czuczor-gidai-zsofi-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-legfiatalabb-induloja-hat-eves-lett.htmlHatodik születésnapját ünnepelte a Hungary's Got Talent legfiatalabb élő showba jutott versenyzője, Czuczor-Gidai Zsófi. A Varró Dani-verset szavaló ifjú versenyző már lelkesen készül a szombati megmérettetésre. TV + Sztárok--Elképesztő! Ennél dögösebb fehérneműs képeket még nem láttál Rubint Rékárólhttp://www.life.hu/sztarok/20151125-rubint-rekarol-fitnesz-edzorol-dogos-fehernemus-fotok-keszultek.htmlA fitneszedző a híres szupermodell, Naomi Campbell kollekciójában tündökölt, a szexi fotókból pedig a Life.hu exkluzív ízelítőt is kapott. TV + Sztárok--Rábaközi Andrea kétszer is nagyon meghízott, mégsem esett depresszióba http://www.life.hu/sztarok/20151126-rabakozi-andrea-modell-ketszer-is-nagyon-meghizott-megsem-esett-depresszioba.htmlRábaközi Andrea 25 éve van a modellpályán, a mai napig dolgozik. Negyedszázaddal ezelőtti és mostani képei között alig látszik a különbség, mindegyiken egy gyönyörű, szőke nő néz a kamerába. Megkérdeztük, mi a titka, hogyan lehetne ezt utánacsinálni? TV + Sztárok--Kiss Daniella magyar szépségkirálynő vezet a világversenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-kiss-daniella-magyar-szepsegkiralyno-vezet-a-miss-world-vilagverseny-internetes-szavazasan.htmlKulcsár Edina után újabb magyar szépségre lehetünk büszkék: Kiss Daniella vezeti ugyanis a Miss World világverseny internetes szavazásán!TV + Sztárok--A félpucér Russell Crowe szinte felismerhetetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-russell-crowe-felpucelran-szinte-felismerhetetlen.htmlAz egykori gladiátor félpucéran vágott neki egy biciklitúrának barátaival, és míg régen kocsányon lógó szemekkel gyönyörködtünk volna a látványban, most legszívesebben visítva könyörögnénk Russellnek: vegyen fel egy pólót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.