És tényleg meztelen! Niabe Doriane Éva-kosztümben énekelt

Forrás: Facebook/ Hungary's Got Talent -
Hungary's Got Talent Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen még nem volt a tehetségkutatók színpadán!

Niabe Doriane a Hungary's Got Talent jó csaja egy szál semmiben adta elő a The Beloved világhírű slágerét, a Let's Come Togethert. De kit érdekel, hogy énekelt is, hiszen a látvány minden férfi nézőt valószínűleg levett a lábáról.

Forrás: Facebook/ Hungary's Got Talent

A zsűri szerint van még hova fejlődnie a lánynak éneklés terén, de jó esélyei vannak a továbbjutásra.

Hatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár műsorban Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-havas-henrik-a-sztarban-sztarrol-beszelt.htmlA Sztárban sztár egyik zsűritagja, Havas Henrik nagy meglepetést okozott a nézőknek azzal, hogy nem mond éles kritikát a versenyzőkről. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen őszintén még soha nem vallott Berki Krisztián a magánéletéről - Friderikusznak ő is megnyílthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban-vallott-maganeleterol-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián Friderikusz Sándor műsorában nagy lépést tett az önismeret felé és felelős társként és apaként vallott.TV + SztárokOrigoBadár Tamás: „Nem hibázhatok ma este”http://www.life.hu/sztarok/20151128-badar-tamas-a-hungarys-got-talent-versenyzoje-nem-hibazhat.htmlA Hungary’s Got Talent első élő elődöntőjének bűvészét arról faggattuk, hibázhat-e és tudja-e korrigálni a trükköt, ha belesülne a mutatványba? TV + SztárokOrigoMilánóban romantikázik a Hajdú-házaspárhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-milanoban-romantikazik-a-hajdu-hazaspar.htmlSarka Kata és Hajdú Péter külföldre utaztak. TV + Sztárok--Kész, elolvadtunk! Megvolt a Got Talent legcukibb produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20151128-czuczor-gidai-zsofi-produkcioja-a-got-talentben.htmlSzínpadra állt a Got Talent legcukibbja, Czuczor-Gidai Zsófi. TV + Sztárok--Pucéran áll színpadra a Hungary's Got Talent versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20151127-puceran-all-szinpadra-a-hungary-s-got-talent-versenyzoje-niabe-doriane.htmlPucéran áll színpadra a szombat esti Got Talent első élő showjának szereplője, Niabe Doriane. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.