Hungary's Got Talent Orbán Gábor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Gábor bringájával szeretné majd elbűvölni a nézőket és a zsűrit. Hát, az biztos, hogy lélegzetelállító produkció várható.

Emlékeztek? Gábor a válogatón a barátnője felett ugrált egy keréken. A srácot a Hungary’s Got Talent backstage-ben, arról faggattam, hogy egy ilyen produkcióban mennyire kell biztos kezekkel fogni a bringa kormányát.

Forrás: RTL Klub


„Egy ilyen show-ban alapgyakorlatokat mutatok be, amik a zsigereimben vannak. Ma nem hibázhatok, ez nálam kizárt dolog. Ha valami nekem kimarad, akkor nem folytatom tovább, mert ottmaradok a földön, összetöröm magam” - felelte.

Hatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár műsorban Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-havas-henrik-a-sztarban-sztarrol-beszelt.htmlA Sztárban sztár egyik zsűritagja, Havas Henrik nagy meglepetést okozott a nézőknek azzal, hogy nem mond éles kritikát a versenyzőkről. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen őszintén még soha nem vallott Berki Krisztián a magánéletéről - Friderikusznak ő is megnyílthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban-vallott-maganeleterol-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián Friderikusz Sándor műsorában nagy lépést tett az önismeret felé és felelős társként és apaként vallott.TV + SztárokOrigoKiszel Tünde beszólt Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-kiszel-tunde-beszolt-berki-krisztiannak.htmlMár 15 éve, hogy először kézbe vehette a közönség Kiszel Tünde első kalendáriumát. Ennek kapcsán beszélgetett Berki Krisztiánnal a naptárdíva, majd alaposan odapörkölt a reggeli beszélgetős műsor műsorvezetőjének. TV + SztárokOrigoDirty Led Light Crew: „Életünk eddigi legnagyobb megmérettetése előtt állunk”http://www.life.hu/sztarok/20151128-hungarsy-got-talent-dirty-led-light-crew-eletunk-eddigi-legnagyobb-megmerettetese-elott-allunk.htmlHorváth Zoltán a Hungary’s Got Talent egyik leglátványosabb táncprodukciójának vezetője, megilletődve adott interjút a Life.hu-nak a backstageben.TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Majka nem örül, hogy őt formálja meg Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20151128-sztarban-sztar-majka-nem-orul-hogy-ot-formalja-meg-gaspar-laci.htmlGáspár Lacinak az egyik legkritikusabb zsűritagot, Majkát kell megformálnia a vasárnap esti Sztárban sztár döntőben. Majka azonban egyáltalán nem örül annak, hogy „feladat” lett belőle.TV + SztárokOrigoKifaggattuk a Hungary’s Got Talent legjobb csajáthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-kifaggattuk-a-hungary-s-got-talent-legjobb-csajat-niabe-doriane.htmlNiabe Doriane kétség kívül a legdögösebb szereplője a ma este élőben debütáló műsornak, arról mesélt, felkapják- e a fiúk a backstageben a fejüket, amikor elsuhan mellettük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.