Sztárban sztár: Majka nem örül, hogy őt formálja meg Gáspár Laci

Forrás: TV2 /Facebook -
Sztárban sztár Gáspár Laci Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Lacinak az egyik legkritikusabb zsűritagot, Majkát kell megformálnia a vasárnap esti Sztárban sztár döntőben. Majka azonban egyáltalán nem örül annak, hogy „feladat” lett belőle.

"Ellettem volna, ha nem döntenek úgy a készítők, hogy engem is színpadra vigyen valaki" – mondta a Blikknek a rapper, és hozzátette: nagyon nehéz dolga lesz Lacinak.

Forrás: TV2 /Facebook

"A Belehalok dalnak nagyon sok szövege van, így eléggé kemény hete lesz Lacinak, hiszen az utolsó adásban nem csak egy feladat van. De legalább most megtudják mások is, mennyire nehéz dal ez, ráadásul magyarul nem lehet ám elkummantani a rappet" - jelentette ki Majka, aki már egy próbán is részt vett és úgy látja, nem lesz könnyűdolga Lacinak.

"Nagyon szeretem ezt a dalt, emlékszem, amikor először láttam, hallottam, gyorsan írtam is egy sms-t Majkának, hogy ez olyan, mintha rólam szólna" – vallotta be Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.