Összeesett a backstage-ben az X-Factor versenyzője, Celina Gollayan

Forrás: Facebook/4th Impact -
összeesés backstage eszméletlen állapot ájulás Celina Gollayan show X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba kellett szállítani a 4th Impact énekesnőjét, miután elveszítette az eszméletét, és összeesett a lánybanda előadása után a színfalak mögött.

Kórházba kellett szállítani a brit X-Factor egyik versenyzőjét, Celina Gollayant. A 4th Impact énekesnője nem sokkal az után ájult el a színfalak mögött, hogy kihirdették: csapata nem jutott tovább az elődöntőbe.

Egyelőre nem tudni, mitől lett rosszul Celina Forrás: Facebook/4th Impact
Ilyen őszintén még soha nem vallott Berki Krisztián a magánéletéről - Friderikusznak ő is megnyílthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban-vallott-maganeleterol-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián Friderikusz Sándor műsorában nagy lépést tett az önismeret felé és felelős társként és apaként vallott.TV + SztárokOrigoNagyon cuki dolgot tett várandós szerelméért Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-istenes-bence-facebook-oldalan-koszontotte-a-varandos-csobot-adelt.htmlA műsorvezető végigizgulta a Sztárban sztár döntőjét Csobot Adél miatt. TV + SztárokOrigoÉs tényleg meztelen! Niabe Doriane Éva-kosztümben énekelthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-a-hungarys-got-talent-elso-elo-showja.htmlIlyen még nem volt a tehetségkutatók színpadán! TV + Sztárok--Nagy Feró: "Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt"http://www.life.hu/sztarok/20151130-nagy-fero-csak-a-baleset-utan-fogtam-fel-mekkora-szerencsem-volt.htmlNagy sebességgel Nagy Feró kocsijába csapódott egy BMW az RTL székházának közelében. Hajszálon múlt az énekes élete, és az is, hogy Feró kocsija letarolja a buszmegálló utasait. A BMW-s friss jogsival vezetett.TV + Sztárok--Tóth Gabi megríkatta Lajtai Katit a Sztárban Sztár döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151129-toth-gabi-megrikatta-lajtai-katit-a-sztarban-sztar-dontojeben.html"Esküszöm, kicsordult a könnyem az első percben" - így reagált Lajtai Kati Gabi produkciójára. TV + Sztárok--Cuclifejek és nyári gyerekek: Peter Sramek csodásan hajtotta a keszegéthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-peter-sramek-csodasan-hajtotta-a-keszeget-a-tv2-szatrban-sztar-dontojeben.htmlVarázsbundában rappelt magyarul a szlovák Peter Sramek, aki összesítésben a második helyen állt az előző hét alapján. És amúgy mi az a cuclifej? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.