Félmeztelen, összevarrt testtel pózol a tinilányok kedvence, Justin Bieber

Forrás: AFP/Ari Perilstein -
Justin Bieber félmeztelen Instagram tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinisztár kockás hasával és hatalmas tetkóival kápráztatta el követőit Instagram-oldalán.

Lányrajongói kedvében járt a hétvégén Justin Bieber. A 21 éves énekes, aki jelenleg valahol a havas hegyekben tölti jól megérdemelt pihenését, Instagramján osztott meg magáról néhány félmeztelen képet, amelyeken a hölgyek legnagyobb örömére nem csupán tetkóit, hanem szépen kidolgozott izmait is megcsodálhatjuk. Többek között például itt:

Forrás: Instagram/Justin Bieber

Lehet, hogy újdonsült barátnője állt a kamera másik oldalán?

Hoppá! Hódi Pamela tetováltatotthttp://www.life.hu/trend/20151125-hodi-pamela-tetovaltatott.htmlHűha, Hódi Pamelának izgalmas programja volt tegnap. Egy tetoválóművész székéből posztolt magáról fotót.Trend--Tragédia! Justin Bieber barátja is meghalt a párizsi merényletekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151118-justin-bieber-baratja-meghalt-a-parizsi-robbantasokban.htmlSzörnyű veszteség érte a fiatal énekest, akinek barátja a párizsi merényletek során életét vesztette. TV + Sztárok--Adam Levine egy sellőt varratott a hátára - Elképesztő tetoválás!http://www.life.hu/sztarok/20151116-adam-levine-hatat-mostantol-egy-egesz-alakos-sello-tetovalas-disziti-foto.htmlA Maroon 5 szexi énekesének testén már több helyen is találhatók különböző absztrakt minták, és motívumok, de most egy igazán különleges rajzot varratott magára. TV + SztárokOrigoA nap rejtélye: miért szelfizik Justin Bieber Jennifer Anistonnal?http://www.life.hu/sztarok/20151112-justin-bieber-enekes-jennifer-aniston-szinesznovel-szelfizett.htmlA lehető legfurcsább sztárpárosítást láthattuk a minap a fiatal énekes képmegosztó oldalán. TV + SztárokOrigo"Ő a fény az életemben" – Kisfia kedvéért tetováltatott Adelehttp://www.life.hu/csalad/20151113-adele-kisfia-nevet-es-a-paradicsom-szot-varratta-a-kezere.htmlAz énekesnő 4 év kihagyás után akkora dobással tért vissza, hogy most megint mindenki róla beszél. Család--Justin Bieber péniszétől felrobbant az internet - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151008-justin-bieber-teljesen-puceran-szaladgalt-a-nyaralasa-alatt-es-a-peniszet-is-megmutatta.htmlA popsztár nem igazán mondható szégyenlősnek, és már többször is megmutatta magát félmeztelenül a kamerának. Most viszont anyaszült meztelenül szaladgált a nyaralásán. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.