Börtönbe kerülhet Sean Connery neje

Forrás: NORTHFOTO -
ingatlan börtön adócsalás bíróság Micheline Roquebrune Sean Connery
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár feleségét, Micheline Roquebrune-t nagy értékű ingatlanvásárlás kapcsán elkövetett adócsalással vádolja a bíróság.

A '90-es években a sztárpár Marbellán található luxusvilláját jóval ár felett, 6,4 millió euróért, azaz közel két milliárd forintért adta el. Az ingatlan helyén az eladás után luxusapartmanok épültek. Ám kiderült, ehhez nem adhatott volna engedélyt az építésügyi hatóság, mégis megtették, mert Connery felesége hamis adatokkal átvágta őket az eladáskor. Mindezt azzal tetézte Micheline, hogy adót sem fizetett az eladás után. Az asszonyt most két és fél év börtön, valamint milliós nagyságrendű büntetés fenyegeti, bár egyelőre tagadja a vádakat – írja a The Guardian.

Forrás: NORTHFOTO
Összeesett a backstage-ben az X-Factor versenyzője, Celina Gollayanhttp://www.life.hu/sztarok/20151130-celine-gollayan-az-x-factor-enekesnoje-osszeesett-a-szinfalak-mogott-es-korhazba-kellett-szallitani.htmlKórházba kellett szállítani a 4th Impact énekesnőjét, miután elveszítette az eszméletét, és összeesett a lánybanda előadása után a színfalak mögött.TV + SztárokOrigoNagy Feró: "Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt"http://www.life.hu/sztarok/20151130-nagy-fero-csak-a-baleset-utan-fogtam-fel-mekkora-szerencsem-volt.htmlNagy sebességgel Nagy Feró kocsijába csapódott egy BMW az RTL székházának közelében. Hajszálon múlt az énekes élete, és az is, hogy Feró kocsija letarolja a buszmegálló utasait. A BMW-s friss jogsival vezetett.TV + Sztárok--Kiderült! 2015-ben Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-gaspar-laci-nyerte-a-sztarban-sztart-o-lett-magyarorszag-legsokoldalubb-enekese-2015-ben.htmlBereczki Zoltán, Majka és Liptai Claudia is Gáspár Lacit várta győztesnek, Havas Henrik pedig Peter Sramekre szavazott. Az ítészek döntése azonban nem esett latba ma este, ahogyan a kiesett versenyzőké sem, akik Laci és Gabi között vívódtak. TV + Sztárok--Szerinted ki nyeri a Sztárban sztárt? - SZAVAZZ!http://www.life.hu/sztarok/20151129-sztarban-sztar-szavazas-ki-nyeri-meg-toth-gabi-gaspar-laci-peter-sramek-csobot-adel.htmlMa este Sztárban sztár-döntő, és már csak négy énekes van versenyben. Tóth Gabi Kis Grófo, Peter Srámak Hernádi Judit, Csobot Adél Selena Gomez, Gáspár Laci pedig Bonnie Tyler bőrébe bújik majd. Mi pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy ti kinek szurkoltok, szerintetek ki nyerje meg a versenyt? TV + Sztárok--GOT TALENT: Megosztotta a nézőket a cuki szavaló kislány, Czuczor-Gidai Zsófi továbbjutásahttp://www.life.hu/sztarok/20151129-megosztotta-a-nezoket-a-cuki-szavalo-kislany-czuczor-gidai-zsofi-tovabbjutasa-a-hungarys-got.htmlNem mindenki értett egyet az überédes Zsófi továbjutásával a szombat esti tehetségkutatóban. A műsor hivatalos Facebook oldalán a szavaló kislány osztotta meg leginkább a nézőket. TV + SztárokTóth Gabi megríkatta Lajtai Katit a Sztárban Sztár döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151129-toth-gabi-megrikatta-lajtai-katit-a-sztarban-sztar-dontojeben.html"Esküszöm, kicsordult a könnyem az első percben" - így reagált Lajtai Kati Gabi produkciójára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.