Kiss Daniella nagyon szexi combokat villantott - Fotó!

medence Kína strand világverseny Miss World Hungary Kiss Daniella tengerpart póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary győztese megmutatta az internet népének szexi strandruháját.

Kiss Daniella jelenleg Kínában készül a Miss World szépségkirálynő választásra, ahol azért a pihenésre is jut ideje és ennek örömére dobott egy vidám táncos mozdulatot a medence partján. A lenge szellő pedig nagyon szexin libbentette fel a szépség szoknyáját, így dögös combjaiból is többet láthattunk.

Forrás: Facebook/Kiss Daniella
Damu Roland: "A maszturbálás majdhogynem napi program volt"http://www.life.hu/sztarok/20151202-damu-roland-szinesz-a-bortonben-rendszeresen-maszturbalt.htmlA színész őszintén vall könyvében a börtönben töltött éveiről: kiderül, hogy akárcsak a többi rab, úgy ő is kénytelen volt lemondani a szexről, ezért más módját választotta az effajta élvezeteknek.TV + Sztárok--Hatalmas dekoltázzsal búcsúzott el Vajna Tímea szépségkirálynőjehttp://www.life.hu/sztarok/20151201-nagy-nikoletta-a-miss-universe-szepsegkiralynoje-hatalmas-dekoltazzsal-bucsuzott.htmlNagy Nikoletta a Miss Universe Facebook-oldalán jelentkezett be rajongóinak, ahol a csodás, Swarowski kristályokkal kirakott estélyijén túl mély mellkivágását is megmutatta. TV + Sztárok--BulvárRap: "Liptai, Gesztesi megint egy pár, menj már"http://www.life.hu/sztarok/20151201-bulvarrap-hegyi-rolival-sztarhirek-rap.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + SztárokOrigoDamu Roland szerint alkoholista felesége a legkedvesebb családtagjainak is nekimegy részegenhttp://www.life.hu/sztarok/20151201-damu-roland-felesege-edina-reszegen-tor-zuz.htmlA börtönből szabadult színész fájdalmas vallomást test: elhagyta terhes feleségét, aki szerinte túl sokat iszik, olyankor pedig agresszívvá válik, és nekimegy a legkedvesebb családtagjainak is.TV + Sztárok--Félmeztelen, összevarrt testtel pózol a tinilányok kedvence, Justin Bieberhttp://www.life.hu/sztarok/20151130-justin-bieber-enekes-felmeztelenul-osszevarrt-testtel-pozol.htmlA tinisztár kockás hasával és hatalmas tetkóival kápráztatta el követőit Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Kiderül! Pitt és Aniston haldokló házasságáról készítette filmjét Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-angelina-jolie-brad-pitt-es-jennifer-aniston-haldoklo-hazassagarol-keszitett-filmet.htmlAz elmúlt héten Amerikában bemutatott By the sea című filmet Angelina Jolie írta és rendezte. A színésznő rengeteg kritikát kapott a sztori miatt, sokan ugyanis Brad Pitt és Jennifer Aniston házasságát látják bele. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.