Peter Srámek: „Nem akarok pihenni"

Forrás: -TV2 -
TV2 Sztárban sztár Peter Srámek fellépés ezüstérmes karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár ezüstérmese egy pillanatra sem pihent meg a sikeres döntő után, hanem tolja a karrierjét, ami egyre szebben ível felfelé.

Peter Srámek fellépésről fellépésre jár, és hol Magyarországon, hol Szlovákiában szedik szét a rajongók. Az anyagiakkal sincs gondja az énekesnek, aki már azt is eldöntötte végleg Magyarországon marad és egy percre sem áll le a munkával - írja a Bors.

Forrás: -TV2

„Itt maradok, a lakás bérleti szerződését egy évre írtam alá. Köszönöm, Magyarország! Köszönöm, hogy kaptam ezt a csodálatos lehetőséget. Köszönöm a TV2-nek, a menedzsmentemnek, a stábnak és Szlovákiának is, mert már ott is szeretnek. Sok fellépésem volt, de most még több lett. Nem akarok pihenni, szeretném, ha minél többen megismernék az új lemezem. Boldog vagyok, hogy benne lehettem a műsorban, hogy megmutathattam, mást is tudok énekelni, nem csak Jimmy-t" – mondta Peter.

Jó ügyért dobta le a felsőjét a szexi Larion Zoé http://www.life.hu/sztarok/20151202-muller-attila-musorvezeto-es-larion-zoe-modell-szexi-kommandosnak-alltak.htmlJó ügyhez adta nevét Larion Zoé, aki még a felsőt is lekapta, hogy felhívja a figyelmet a tudatos környezetvédelemre. TV + Sztárok--Damu Roland: "A maszturbálás majdhogynem napi program volt"http://www.life.hu/sztarok/20151202-damu-roland-szinesz-a-bortonben-rendszeresen-maszturbalt.htmlA színész őszintén vall könyvében a börtönben töltött éveiről: kiderül, hogy akárcsak a többi rab, úgy ő is kénytelen volt lemondani a szexről, ezért más módját választotta az effajta élvezeteknek.TV + Sztárok--Szulák Andrea kiheverte a szakításthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-szulak-andrea-ujra-boldog-a-szakitas-utan.htmlAz újra szingli énekesnő teljesen kivirult, amióta nem él együtt kislánya édesapjával. TV + Sztárok--Iszak Eszter: "Mindenképp összeházasodunk a közeljövőben!"http://www.life.hu/sztarok/20151201-iszak-eszter-nem-szeretne-elsietni-a-jegyesseget-de-hamarosan-osszehazasodnak.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű műsorvezetőt, Iszak Esztit faggatta. TV + Sztárok--Kiderül! Pitt és Aniston haldokló házasságáról készítette filmjét Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-angelina-jolie-brad-pitt-es-jennifer-aniston-haldoklo-hazassagarol-keszitett-filmet.htmlAz elmúlt héten Amerikában bemutatott By the sea című filmet Angelina Jolie írta és rendezte. A színésznő rengeteg kritikát kapott a sztori miatt, sokan ugyanis Brad Pitt és Jennifer Aniston házasságát látják bele. TV + SztárokOrigoLuxusautója okozott bosszúságot Gáspár Evelinnekhttp://www.life.hu/sztarok/20151130-gaspar-evelin-autoja-havas.htmlMég a luxusautókat sem kerüli el a hó: Gáspár Evelin verdáján jó néhány deka fagyos csapadék csücsül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.