Sebestyén Balázs új műsort kap az RTL Klubon

Forrás: RTL Klub -
TV2 műsorvezető igazolás RTL híresztelés műsor RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető cáfolta az azzal kapcsolatos híreszteléseket, hogy a TV2-höz igazolna. Sőt, kijelentette: új műsort kap az RTL-en. 

Nem igazak a híresztelések, melyek a sajtóban láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Sebestyén Balázst a TV2 környékezi - ezzel kapcsolatban egy hivatalos közleményt is kiadott az RTL Klub. De az ügyben Sebestyén Balázs is megszólalt.

Forrás: RTL Klub

„A sajtóban megjelenő pletykák alaptalanok, nem környékeztek meg és nem is tárgyaltam senkivel, hogy a jövőben más televíziós társaságnál folytassam a pályafutásom. Sőt, a héten vadonatúj RTL-es műsorokról egyeztettünk. Ezekről hamarosan, a megszokott módon tájékoztatja a közvéleményt a csatorna. Tehát röviden annyit mondhatok: maradok az RTL Magyarországnál" – nyilatkozta a műsovezető az eset kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.