Összezárva Friderikusszal sugógép TV2 Friderikusz Sándor Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja nem érti, hogy Friderikusz Sándornak miért kellett súgógépről olvasnia a szöveget.

Berki Krisztián vasárnap este Friderikusz Sándor vendége volt. A műsorvezető nem kímélte az izomkolosszust, és kifejtette, hogy rossz műsorvezetőnek tartja. Berki a Borsnak adott interjújában vágott vissza Fridinek.

Forrás: Facebook/TV2

„Nem azt mondta, hogy rossz műsorvezető vagyok, csak azt, hogy tudnom kellett volna, hogy az én akkori karakteremnek nem áll jól egy olyan reality, amiben kötött szöveget kell elmondanom, és nem szabadott volna elvállalnom" - mondta Krisztián, aki azt is hozzátette senki nem kezdi profiként, majd furcsa megjegyzést tett.

Anno kizárólag Sándor miatt látogattam el a Sztárban sztár döntőjére, és furcsa volt tapasztalni, hogy egy ilyen kaliberű műsorvezető súgógépről olvas" – tette hozzá önérzetesen.

Damu Roland nem kíméli Vajna Tímeát nyílt levelébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-damu-roland-nyilt-levelet-irt-vajna-timeanak.htmlA színész Túléltem című második könyvében minden dühét kiadta Vajna Tímeával szemben. TV + Sztárok--Élő adásban dobta le szoknyáját a vígjátéksztár, Anna Faris http://www.life.hu/sztarok/20151203-anna-faris-szineszno-ellen-degeneres-musoraban-ledobta-a-szoknyajat-es-bugyiban-interjuzott.htmlA Horrorra akadva és a Csak barátok sztárja Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában vetkőzte le gátlásait, és hagyta el a szoknyáját. TV + Sztárok--Gombos Edina és Várkonyi Andrea Miamiban futottak összehttp://www.life.hu/sztarok/20151203-gombos-edina-es-varkonyi-andrea-talalkoztak-miamiaban.htmlGombos Edina és férje nyáron úgy döntöttek, hogy Amerikában folytatják az életüket. Szerencsére azért nem maradtak jó barátok nélkül – ezúttal Várkonyi Andrea látogatta meg őket. TV + SztárokOrigoRendőrök kutatták át Lagzi Lajcsi otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-galambos-lajos-azaz-lagzi-lajcsi-zenesz-birtokat-rendorok-kutattak-at.htmlÁllítólag lopott autókat kerestek és még a Lajcsi birtokán lévő tavat is átkutatták. TV + Sztárok--Véresre vert fotója miatt akadt ki Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20151202-kim-kardashian-es-kendall-jenner-veresre-vert-fotoik-miatt-akadtak-ki.htmlA nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja alkalmából tette közzé manupilált fotóit Alexsandro Palombo.TV + Sztárok--Jó ügyért dobta le a felsőjét a szexi Larion Zoé http://www.life.hu/sztarok/20151202-muller-attila-musorvezeto-es-larion-zoe-modell-szexi-kommandosnak-alltak.htmlJó ügyhez adta nevét Larion Zoé, aki még a felsőt is lekapta, hogy felhívja a figyelmet a tudatos környezetvédelemre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.