Teljesen eltorzult Iszak Eszti arca: Rá sem ismertünk!

Forrás: Instagram/Iszak Eszter -
fotó Grimasz (film) torzulás Iszak Eszter arc furcsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető furcsa grimaszt vágott, és mindezt egy fotón örökítette meg - vajon mi történhetett Esztivel?

Iszak Eszti őrült hangulatban kezdte a reggelt és a munka előtt vicsorgó ábrázattal, felhúzott szemöldökkel próbálta eltorzítani az arcát. Azért ő még így is szebb, mint sok horrorfilm főszereplő, úgyhogy amennyiben az ijesztgetés volt a célja a szépségnek, nem sikerült valami jól.

Forrás: Instagram/Iszak Eszter
Így jótékonykodnak celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-igy-jotekonykodnak-celebjeink-fluor-tomi-enekes-istenes-bence-musorvezeto-csonka-andras-szinesz.htmlFluor Tomi, Istenes Bence és Csonka András is csatlakozott a Playboy Hero jótékonysági kezdeményezéséhez. Az eseményen ott járt a Life.hu riportere, Németh Máté is. TV + Sztárok--Ördög Nóri könnyekig hatódott A Kocka stúdiójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-ordog-nora-az-rtl-klub-a-kocka-musorvezetoje-konnyekig-hatodott-az-egyik-jatekos-nyeremenyetol.htmlA műsorvezető egy hatalmas öleléssel és könnyes szemmel nyugtázta az egyik játékos döntését. TV + Sztárok--Hujber Feri: "Rendszeresen megaláztak"http://www.life.hu/sztarok/20151203-hujbert-feri-szinesz-arrol-vallott-hogy-fiatalkoraban-hiperaktiv-volt-es-a-katonasagnal-megalaztak.htmlA színész arról vallott, hogy gyermekkorában kezdődtek a gondjai, mert hiperaktív volt, most azonban egy pszichológus segített neki, hogy rendbe tegye magában a múlt fájó emlékeit. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs új műsort kap az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20151202-sebestyen-balazs-marad-az-rtl-klubnal-uj-musort-kap.htmlA műsorvezető cáfolta az azzal kapcsolatos híreszteléseket, hogy a TV2-höz igazolna. Sőt, kijelentette: új műsort kap az RTL-en. TV + Sztárok--Bódi Sylvi ismét felöltötte szexi sellőjelmezéthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-bodi-sylvi-modell-tudeje-jol-birj-a-viz-alatt-igy-igazi-sellolanykent-tud-suhanni-a-nagy-keksegben.htmlÚgy tűnik, a modell kétéltű lett, egy igazi sellőnek pedig az sem okoz gondot, hogy szexi testével a víz alatt suhanjon. TV + Sztárok--Már viccelődik balesetével Harrison Fordhttp://www.life.hu/sztarok/20151202-harrison-ford-mar-viccelodik-a-bokajat-tort-ajtoval.htmlA színész a Star Wars legújabb részének forgatásán sérült meg tavaly nyáron. Azóta szerencsére már kiheverte a váratlan balesetet, aminek komolyabb szerencsétlenség is lehetett volna a vége. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.