Elképesztő! Selena Gomez levetkőzött legújabb klipjében

Selena Gomez bugyi melltartó videoklip vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül dögös legújabb videoklipjében Selena Gomez, aki egy szexi bugyiban és melltartóban hergeli a kedélyeket. 

Ugy emlékeztek még arra, amikor Britney Spears - maga mögött hagyva a tinisztár imidzsét - az Oops...I did it again című klipjében egy hihetetlenül dögös, piros szettben, új mellekkel és erotikus mozgással vett le mindenkit a lábáról? Valami ilyesmi történt most Selena Gomezzel is, aki legújabb videójában egy szál melltartó-bugyira vetközik le, és úgy vonaglik - többek közt egy ágyon.

Forrás: Twitter/ Selena Gomez

Illetve egy üvegajtó előtt:

Forrás: Twitter/ Selena Gomez

Egyébként Justin Bieber exének legújabb lemezborítója - melyen egy szál bugyiban látható - is elég fülledtre sikeredett. Ezek után pedig kíváncsian várjuk a folytatást.

Megvannak az idei év legnépszerűbb Instagram-fotói - Nézd meg őket!http://www.life.hu/sztarok/20151203-kendall-jenner-es-taylor-swift-kepeit-lajoltak-2015-ben-a-legtobben-instagramon.htmlA Kardashian család nőtagjai, a macskájával pózoló Taylor Swift, valamint Beyoncé és Selena Gomez fotóit szerették a legjobban az Instagram-felhasználók idén. TV + Sztárok--Történelmi pillanat! Így reagáltak sztárjaink a magyar válogatott győzelmére a norvégok ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-igy-reagaltak-sztarjaink-a-magyarok-gyozelmere-a-norvegok-ellen.htmlVálogatottunk szép győzelmet aratott a norvégok felett a tegnapi Eb-selejtezőn, és ezt focirajongó sztárjaink sem hagyhatták szó nélkül. Így ünnepelték a hazaiak győzelmét. TV + Sztárok--Könnyek között emlékezett a párizsi merénylet áldozataira Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20151115-madonna-a-stockholmi-koncertjen-konnyek-kozott-emlekezett-a-parizsi-merenylet-aldozataira.htmlAz egész világot megrázta a párizsi merényletsorozat, melynek kapcsán egyre több sztár biztosítja együttérzéséről a franciákat. Legutóbb Madonna emlékezett meg az áldozatokról stockholmi koncertjén. TV + Sztárok--Helikopterezők, celeb jelöltek, figyelem! Új valóságshow indulhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-jon-a-valo-vilag-powered-by-big-brother-reality-valosagshow.htmlAz RTLII a televíziós reality fogalmát új szintre helyezi 2016-ban, ugyanis minden idők legsikeresebb hazai valóságshow márkája, a ValóVilág a ig Brother alapjain indul újra „ValóVilág powered by Big Brother” néven. TV + Sztárok--Wow! 6. helyen áll Las Vegasban Vajna Tímea szépségkirálynője, Nagy Nikolettahttp://www.life.hu/sztarok/20151206-vajna-timea-szepsegkiralynoje-nagy-nikoletta-a-hatodik-helyen-all-los-angelesben.htmlJól szerepel a Las Vegas-i szépségversenyen Nagy Nikoletta, azaz Miss Universe Hungary. A szavazatok alapján a hatodik helyet foglalja el. TV + Sztárok--Cukifaktor! Így énekelt kisfiúként Pál Déneshttp://www.life.hu/sztarok/20151207-pal-denes-a-tv2-voice-es-a-sztarban-sztar-masodik-evadanak-gyoztese-gyermekkori-videot-mutatott.htmlA Voice és a Sztárban sztár második évadának győztese már 6 évesen elkezdett érdeklődni a zene iránt. A videóból kiderül, a Republic egyik slágere már gyermekkorában teljes extázisba hozta az énekespalántát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.