Kirabolták Gwyneth Paltrow-t: Ötvenmillió forintnyi értéket zsákmányoltak

Forrás: AFP/Steven Henry -
karácsony üzlet Gwyneth Paltrow rablás Manhattan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A három tolvaj a színésznő ideiglenes New York-i életmódszaküzletéből lopott szombaton. 

A rendőrség tájékoztatása szerint a három férfi elterelte az eladók figyelmét, közben egyikük felfeszített egy vitrint és elemelt legalább 173 ezer dollárnyi értéket, köztük drága karpereceket és karórákat.

Forrás: AFP/Steven Henry

A nemrég elvált filmsztár Goop nevű életmódblogja a karácsonyi vásár idejére nyitott ideiglenes boltot a manhattani Time Warner Centerben. A trükkös lopás az üzlet egyik eddigi legforgalmasabb napján történt. A tetteseknek sikerült meglógniuk a rendőrök elől.

Gwyneth Paltrow 43 évesen is bomba nő - 10 kedvenc szettünk a világsztártól


43 éves a nő, aki olyan pasikat tudhatott magáénak, mint Brad Pitt, Ben Affleck és Chris Martin. Gwyneth Paltrow-t nem imádja egész Amerika, sokszor valóban bosszantó, ahogy hozzááll a világ dolgaihoz. Ahhoz azonban kétség sem férhet, hogy van stílusa - íme, 10 szett, amelyben imádtuk őt a vörös szőnyegen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.