Gáspár Laci az RTL Klubhoz igazol?

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
TV2 átigazolás Sztárban sztár Gáspár Laci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent a hír miszerint a TV2 Sztárban Sztár műsorának győztesére a siker után máris lecsapott a konkurencia.

Amíg a TV2 csak találgatja, hogy kikkel számol a nagy átalakulás után, addig az RTL Klub nem tétlenkedett, és állítólag máris a Sztárban sztár győztesével, Gáspár Lacival tárgyal – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Gáspár Laci

A hírek arról szólnak, hogy az X-Faktor következő szériájának szervezése már olyan szakaszban tart, hogy a megfelelő embereket keresik hozzá. Így került a képbe Gáspár Laci. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt a sokoldalú énekesre, hiszen éppen ilyen típusú sztárokra van szükségük ahhoz, hogy jól el tudják adni a műsorukat.

A Life.hu megkereste az RTL Klubot, hogy megkérdezzük, mi igaz a találgatásokból?

„Bár sok helyen tényként közlik ezeket az értesüléseket, azonban a jövő évi műsorterveinkről még korai lenne beszélni. Ami biztos, hogy új műsorként jön 2016-ban többek között a Farm, a Kicsi Óriások, a Főzd le anyámat! és ValóVilág powered by Big Brother, a lista még bővülni fog, nem is kicsit, de hogy kikkel, azt a megszokott módon jelentjük majd be” – mondta Pécsi Norbert Sándor, sajtókapcsolati vezető, RTL Magyarország.

Lengyel Tomi elárulta, milyen nőre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20151210-lengyel-tamas-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-sztarja-elmondta-milyen-nore-vagyik.htmlAz RTL Klub Válótársak című sorozat sármos főszereplője listát írt arról, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie az ideális csajnak.TV + Sztárok--Makranczi Zalán: „Szeretem, ha egy nő két lábbal áll a földön”http://www.life.hu/sztarok/20151210-makranczi-zalan-szinesz-szinetar-dora-ferje-a-hazassagarol-es-a-munkarol-beszelt.htmlSzinetár Dóra férje őszintén vallott arról, hogyan tudja megoldani a család-házasság-munkahely közötti egyensúlyt, és hogyan segíti ebben őt felesége. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMeztelen felsőtesttel élvezte a luxust Justin Bieberhttp://www.life.hu/sztarok/20151210-justin-bieber-meztelen-felsotesttel-elvezte-a-luxust.htmlA fiatal énekes Maiamiban a Versace Mansion nevű luxusingatlanban élvezte az életet. TV + Sztárok--Sarka Kata dögös dekoltázst villantott Kis Grófo melletthttp://www.life.hu/sztarok/20151209-sarka-kata-modell-fincsi-dekoltazst-villantott-kis-grofo-tarsasagaban.htmlTündöklően szép Sarka Kata azon a szelfin, amelyet a mulatós császárral, Kis Grófóval készített. TV + Sztárok--Hoppá! Harry herceget nagyon megsértették – Így bosszulta meghttp://www.life.hu/sztarok/20151209-harry-herceget-nagyon-megsertette-jack-whitehall-komikus-igy-bosszulta-meg.htmlAnnak idején alaposan megkapta a magáét Harry herceg a komikus Jack Whitehalltól – ezt torolta meg egy apró, de annál ütősebb gesztussal a Royal Variety Performance-on. TV + Sztárok--Iszak Eszti nagyon fázhatott: usánkával a fején bújt ágyba http://www.life.hu/sztarok/20151209-iszak-eszter-igy-durcizik-az-agyban-usankaval-a-fejen-cuki-foto-a-musorvezetorol.htmlA dögös műsorvezető nagyon fázhatott tegnap este, hiszen sapkában tért nyugovóra. Több kommentelő is megjegyezte, hogy Eszti nagyon cuki ebben a szettben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.