Király Viktor visszatér az amerikai The Voice-ba

Voice Justin Bieber döntő show énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes is ott lesz az amerikai tehetségkutató fináléjában, ahol a Coldplay és Justin Bieber is színpadra áll majd.

Bár a fináléig versenyzőként nem jutott el, ő is ott lesz a többi kiesett énekessel és a sztárvendégekkel a The Voice színpadán - ezt közösségi oldalán osztotta meg a rajongóival. Viktor így olyan nevek mellett fog szerepelni, mint Justin Bieber, a Coldplay, Missy Elliott, Sam Hunt és a The Weekend.

This just in... It's going to be the sickest #VoiceFinale ever! Now I am even more excited to be flying back to LA....

Szerző: Viktor Király, 2015. december 9.
Kóbor János: "Nagyon szégyellem magam"http://www.life.hu/sztarok/20151210-kobor-janos-az-omega-frontembere-szegyelli-magat-mihaly-tamas-nyilvanossagra-kerult-ugy-emiatt.htmlA hírek szerint az Omega legendás basszusgitárosa, Mihály Tamás hitelrontás miatt bepereli Kóbor Jánost, aki elmondta, hogy nagyon szégyelli magát a botrány miatt. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huMeztelen felsőtesttel élvezte a luxust Justin Bieberhttp://www.life.hu/sztarok/20151210-justin-bieber-meztelen-felsotesttel-elvezte-a-luxust.htmlA fiatal énekes Maiamiban a Versace Mansion nevű luxusingatlanban élvezte az életet. TV + Sztárok--Horváth Éva intim szférájába engedett bepillantásthttp://www.life.hu/sztarok/20151209-horvath-eva-modell-bepillantast-engedett-intim-szferajaba.htmlEgyenesen az ágyából posztolt a modell, aki pazar körülmények között pihent meg hotelszobájában. TV + Sztárok--Sarka Kata dögös dekoltázst villantott Kis Grófo melletthttp://www.life.hu/sztarok/20151209-sarka-kata-modell-fincsi-dekoltazst-villantott-kis-grofo-tarsasagaban.htmlTündöklően szép Sarka Kata azon a szelfin, amelyet a mulatós császárral, Kis Grófóval készített. TV + Sztárok--Micsoda páros! Gyurta Danival karöltve ünnepelt Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20151209-gyurta-daniel-uszoval-karoltve-unnepelt-hosszu-katinka-uszono-egy-kosarlabda-meccsen-az-europa.htmlHosszú Katinka, a netanyai rövidpályás Európa-bajnokságon sikert sikerre halmozott és hat aranyérmet szerzett. Az Iron Lady a versenyek után Gyurta Danival lazított. TV + Sztárok--Kulcsár Edina kidőlt az edzésen: Szexi pózban nyújtózikhttp://www.life.hu/sztarok/20151209-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-kidolt-az-edzesen-es-szexi-pozban-pihent-az-edzoterem-kozepen.htmlKulcsár Edinát nagyon kimeríthette az edzés, a szépség ugyanis szexi pózban nyújtózott el az edzőterem közepén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.