Kóbor János: "Nagyon szégyellem magam"

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
vita Kóbor János Mihály Tamás Omega hitelrontás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint az Omega legendás basszusgitárosa, Mihály Tamás hitelrontás miatt bepereli Kóbor Jánost, aki elmondta, hogy nagyon szégyelli magát a botrány miatt.

Mihály Tamás azon akadt ki, hogy Kóbor azt állította, a 90-es évektől már nem vett részt a közös munkában. Szerinte ez hazugság, mert egészen 2012-ig együtt zenélt a csapattal – írta közösségi oldalán a zenész arra az interjúra reagálva, amit Kóbor János adott az MTI-nek. Most a Mokkában Kóbor János mondhatta el a kínos esetről a véleményét.

„Nagyon szégyellem magam, hogy egy Omega-tag nyilatkozik arról, ami nem a közvéleményre tartozik. Óriási dolog, hogy egy csapat ötven évnél tovább is tud működni, de az is megérthető, hogy ebben az aktivitásban nem mindenki egyformán van benne. Misi már régebben kijelentette, hogy a kisebb bulikban nem szeretne benne lenni, csak a nagyobbakat vállalja. Nos, megértem, hogy annak, aki korábban a csapat tagja volt, ez nem esik jól" – mondta János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.