Szexi pózban villantott Baukó Éva – Kifigyelt a bugyi

TV2 szexi bugyi póz Baukó Éva villantás Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Addig pózolt a fotósként debütáló Alekosznak Baukó Éva, míg a miniszoknyája kicsit jobban felcsúszott a kelleténél.

A görög szájhős természetesen most is elkezdett okoskodni és a fotóst is kioktatta arról, milyen szögbe kapják lencsevégre Évát. „Olyan szögeket láttam meg, amiket a fotóművész nem. Szerettem volna megörökíteni a lábát, combját, lábujját" – mondta Alek, akire Éva rá is támadt, és abban a pillanatban bepillantást nyerhettünk a két lába közé - még kékeszöld bugyija is felsejlett.

Kiakadtak a nézők Gesztesi Károlyrahttp://www.life.hu/sztarok/20151211-gesztesi-karoly-szinesz-nem-erkezett-meg-a-gyori-vaskakas-babszinhazban-az-egyik-eloadasra.htmlCsalódott volt a közönség, amiért a színész nem jelent meg a győri Vaskakas Bábszínházban tartott előadáson.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKapócs Zsóka: "Elveszítettem a második apámat"http://www.life.hu/sztarok/20151211-kapocs-zsoka-szineszno-es-modell-elveszitette-masodik-edesapjat.htmlGyászol a színésznő: elveszítette a "második édesapját", Gyarmati István zongoristát, akinek temetése miatt hazautazott Milánóból. TV + SztárokOrigoGáspár Győzi nagyon kibukott - Életveszélyesen megfenyegettékhttp://www.life.hu/sztarok/20151211-gaspar-gyozo-showman-kibukott-a-facebookon-mert-eletveszelyesen-megfenyegettek.htmlA showmant életveszélyesen megfenyegették, amiért beadta nevezését egy testépítő versenyre, és meg szeretné mutatni, hogy doppingszerek nélkül is lehet győzni. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huStohl András vallomása a pornójelenet után: "Én már szétromboltam egy családot"http://www.life.hu/sztarok/20151211-stohl-andras-szexjelenete-utan-nyilatkozott.htmlA színész az RTL Klub új sorozatában, a Válótársakban egy igazi csajozógépet alakít, nincs olyan epizód, amiben ne lenne legalább egy szexjelenete.TV + Sztárok--Gáspár Laci az RTL Klubhoz igazol?http://www.life.hu/sztarok/20151210-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-gyoztese-lehet-hogy-az-rtl-klubhoz-igazol.htmlFelröppent a hír miszerint a TV2 Sztárban Sztár műsorának győztesére a siker után máris lecsapott a konkurencia.TV + Sztárok--Durván alázza botránykönyvében a rockszakmát Schuster Lóránthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-schuster-lorant-durvan-alazza-a-rockszakmat-sajat-kiadasu-botranykonyveben.htmlA zenész saját kiadásban jelentette meg Kaptafa című könyvét, mert azt egyetlen kiadó sem vállalta. Csak P. Mobil-bulikban árulják, illetve megrendelni lehet. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.